Denizli'de yaşlı çiften haber alamayan yakınları ekiplerden yardım istedi

ASAYİŞ 18.05.2019 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yaşlı çiften haber alamayan yakınları ekiplerden yardım istedi

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bu sabah hareketli saatler yaşandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi.   Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi, Ressam Cevdet Ahmet Şemsioğlu Sokak ve Kayalık Caddesi üzerinde bulunan Güven Apartmanı’nda kalan yaşlı çifte ulaşamayan yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Tüm aramalara ve kapıyı çalmalarına rağmen yaşlı çiftten haber alamayan yakınları ekiplerden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler hayatlarından endişe edilen yaşlı çiftin oturduğu dairenin kapısı, çilingir yardımı ile açıldı.   Kapının açılması sonrası, neyse ki korkulan manzara ile karşılaşılmadı. Alınan bilgilere göre eşinin duyma problemi olan yaşlı adam tansiyon hastası olduğu belirtildi. Gece ilaçlarını almasına rağmen tansiyonu 11-0 olan yaşlı adam ayakları tutmadığı için kalkamamış. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası isminin Nail olduğu belirtilen yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam tedavi altına alındı.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bu sabah hareketli saatler yaşandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi.

 

Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi, Ressam Cevdet Ahmet Şemsioğlu Sokak ve Kayalık Caddesi üzerinde bulunan Güven Apartmanı’nda kalan yaşlı çifte ulaşamayan yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Tüm aramalara ve kapıyı çalmalarına rağmen yaşlı çiftten haber alamayan yakınları ekiplerden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler hayatlarından endişe edilen yaşlı çiftin oturduğu dairenin kapısı, çilingir yardımı ile açıldı.

 

Kapının açılması sonrası, neyse ki korkulan manzara ile karşılaşılmadı. Alınan bilgilere göre eşinin duyma problemi olan yaşlı adam tansiyon hastası olduğu belirtildi. Gece ilaçlarını almasına rağmen tansiyonu 11-0 olan yaşlı adam ayakları tutmadığı için kalkamamış. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası isminin Nail olduğu belirtilen yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam tedavi altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.