Denizli'de yaşlı insanları rol yaparak dolandırdılar

ASAYİŞ 13.05.2019 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yaşlı insanları rol yaparak dolandırdılar

Denizli Acıpayam İlçesinde iki şahıs yaşlı insanlara İstihbaratçı olduğunu belirterek yaklaşık 50 bin TL para dolandırdılar.     Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, geçtiğimiz ay 27 nisan 2019 Cumartesi günü Acıpayam ilçesinde yaşlı insanlara istihbaratçı olduğunu söylemek suretiyle yaklaşık olarak 50.000 TL, parasını dolandıran  Y.S ve yabancı uyruklu olan Ü.M. isimli iki şüpheli şahıs yapılan operasyon neticesinde, Denizli il merkezinde yakalandılar. Yakalanan iki şüpheli şahıs çıkarılmış oldukları adli makamlarca haklarında  tutuklama kararı verilmesinin ardından cezaevine gönderildi.

Denizli Acıpayam İlçesinde iki şahıs yaşlı insanlara İstihbaratçı olduğunu belirterek yaklaşık 50 bin TL para dolandırdılar.

 

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, geçtiğimiz ay 27 nisan 2019 Cumartesi günü Acıpayam ilçesinde yaşlı insanlara istihbaratçı olduğunu söylemek suretiyle yaklaşık olarak 50.000 TL, parasını dolandıran  Y.S ve yabancı uyruklu olan Ü.M. isimli iki şüpheli şahıs yapılan operasyon neticesinde, Denizli il merkezinde yakalandılar. Yakalanan iki şüpheli şahıs çıkarılmış oldukları adli makamlarca haklarında  tutuklama kararı verilmesinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.