Denizli'de yaşlı kadın asılı halde bulundu

ASAYİŞ 09.04.2019 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yaşlı kadın asılı halde bulundu

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde 80 yaşındaki Fadime E. ağaçta asılı halde bulundu.   Edinilen bilgiye göre, olay, Buldan İlçesinin Yenicekent Mahallesi'nde Tripolis Antik Kenti yakınlarında bulunan bir zeytin ağacı bahçesinde meydana geldi. İddialara göre, çevredeki vatandaşların olayı haber vermesi üzerine, olay yerine gelen Jandarma ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri 80 yaşlarında olduğu belirtilen Fadime E. zeytin ağacında plastik bir ip ile asılı halde olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde, Fadime E.'ye kalp masajı uygulamasına rağmen hayata döndürülemediği söylendi. Olay yerine gelen inceleme ekipleri ve savcının da incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.   (buldandogus.com)

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde 80 yaşındaki Fadime E. ağaçta asılı halde bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Buldan İlçesinin Yenicekent Mahallesi'nde Tripolis Antik Kenti yakınlarında bulunan bir zeytin ağacı bahçesinde meydana geldi. İddialara göre, çevredeki vatandaşların olayı haber vermesi üzerine, olay yerine gelen Jandarma ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri 80 yaşlarında olduğu belirtilen Fadime E. zeytin ağacında plastik bir ip ile asılı halde olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde, Fadime E.'ye kalp masajı uygulamasına rağmen hayata döndürülemediği söylendi. Olay yerine gelen inceleme ekipleri ve savcının da incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

(buldandogus.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.