Denizli'de yaşlı kadın Corona virüsü şüphesi ile karantinaya alındı

DENİZLİ 06.03.2020 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yaşlı kadın Corona virüsü şüphesi ile karantinaya alındı

Denizli’de umreden dönen bir kadının hastaneye başvurusu üzenine, Corona Virüsü şüphesi ile karantina altına alındı.   Umreden Cumartesi günü yurda dönen 75 yaşındaki G.Ö. isimli yaşlı kadın bugün Denizli Devlet Hastanesi’nde Corona virüsü şüphesi ile karantinaya alındı. Sudi Arabistan’da korona virüsünün görülmesi üzerine panik yaşayan hasta ve yakınları hastaneye başvurdu. Tedbir amaçlı şüphe üzerine yaşlı kadın karantinaya alındığı bilgisine ulaşıldı.   Korona Virüsü şüphesi ile karantinaya alınan hastanın gerekli tetkiklerinin yapılamasının ardından sonuç belirlenecek.   Öte yandan Corona virüsü şüphesi ile karantinaya alınan, aralarında yabancı uyruklu kişilerinde bulunduğu hastaların, yapılan tetkiklerin sonuçlarının negatif çıktığı, Denizli’de virüsü taşıyan bir hastanın olmadığı öğrenildi. Corona virüsüne benzer vakaların tedbir amaçlı dikkate alındığı, bu hastaların gözlem altında tutulduğu ve yapılan tetkikler sonucuna göre değerlendirme yapıldığı öğrenildi.

Denizli’de umreden dönen bir kadının hastaneye başvurusu üzenine, Corona Virüsü şüphesi ile karantina altına alındı.

 

Umreden Cumartesi günü yurda dönen 75 yaşındaki G.Ö. isimli yaşlı kadın bugün Denizli Devlet Hastanesi’nde Corona virüsü şüphesi ile karantinaya alındı. Sudi Arabistan’da korona virüsünün görülmesi üzerine panik yaşayan hasta ve yakınları hastaneye başvurdu. Tedbir amaçlı şüphe üzerine yaşlı kadın karantinaya alındığı bilgisine ulaşıldı.

 

Korona Virüsü şüphesi ile karantinaya alınan hastanın gerekli tetkiklerinin yapılamasının ardından sonuç belirlenecek.

 

Öte yandan Corona virüsü şüphesi ile karantinaya alınan, aralarında yabancı uyruklu kişilerinde bulunduğu hastaların, yapılan tetkiklerin sonuçlarının negatif çıktığı, Denizli’de virüsü taşıyan bir hastanın olmadığı öğrenildi. Corona virüsüne benzer vakaların tedbir amaçlı dikkate alındığı, bu hastaların gözlem altında tutulduğu ve yapılan tetkikler sonucuna göre değerlendirme yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.