Denizli'de yaşlı kadının dolandırıldığı iddialarına eski damattan cevap

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 08:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de yaşlı kadının dolandırıldığı iddialarına eski damattan cevap

Denizli’nin Buldan ilçesinde eski damadının iş makinelerini devretme bahanesiyle evrak imzalatarak işyerini habersiz bir şekilde kendisine devrettiğini ileri süren Vesile Telli’nin iddialarına damattan cevap geldi. Eski kaynanasına 150 bin TL borç bıraktığı ileri sürülen eski damat iddiaları yalanladı. Buldan ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Vesile Telli, eski damadının 2009’da devir işlemlerinin ardından kendisine 150 bin TL sigorta primi ve vergi borcu kaldığını, 14 yıllık damadı tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Ancak hakkındaki iddiaları yalanlayan eski damat A.A. ise, kendisine iftira atıldığını, iş yerini devrederken eski kaynanası ve eski eşinin haberinin olduğunu ileri sürdü.  İddiaların asılsız olduğunu söyleyen A.A., "Bunlar tamamen yalandır. Bu iş yerini beraber çalıştırıyorduk. Çalıştırdığımız esnada da hiç kimse, hiç kimseden habersiz bir iş yapmamış. Sadece kızından ayrıldıktan sonra bu yalan ve bu suçlamalarda bulundu. Benim hakkımda açılan davalardaki evrakları da getirdim. Bunlar sadece iftiraydı. En son ayrılırken bile, evli olduğumuz kızı ile beraber işi takip ediyorduk" diye konuştu.  Ayrılık nedeniyle kendisinin iftiraya uğradığını ileri süren A.A., "14 sene bunlara bakan bendim, ayrıldıktan sonra bu suçlamalara geçtiler. Ben bunları yalanlıyorum, elimde belgem de var. Herkese sorabilirler, tanıyan bilir. Hep beraberdik, beraber kalıyorduk, içiyorduk, yiyorduk, bunlar nasıl bir anda değişebilir. Bu işyeri kızından veya kendisinden herhangi bir şekilde yapılmıyor. Takip eden bendim ama kapatırken, ne varsa kapılarına götürdük. Telefon parasına varıncaya kadar ödeme yaptım. ‘Alın bunu, siz ödemezseniz beni ilgilendirmez’ diye söyledim. Eşimi boşadıktan sonra annesinin haberi vardı. Hatta boşandıktan sonra 2 yıl daha bunlara baktım" ifadelerine yer verdi.   

Denizli’nin Buldan ilçesinde eski damadının iş makinelerini devretme bahanesiyle evrak imzalatarak işyerini habersiz bir şekilde kendisine devrettiğini ileri süren Vesile Telli’nin iddialarına damattan cevap geldi. Eski kaynanasına 150 bin TL borç bıraktığı ileri sürülen eski damat iddiaları yalanladı.


Buldan ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Vesile Telli, eski damadının 2009’da devir işlemlerinin ardından kendisine 150 bin TL sigorta primi ve vergi borcu kaldığını, 14 yıllık damadı tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Ancak hakkındaki iddiaları yalanlayan eski damat A.A. ise, kendisine iftira atıldığını, iş yerini devrederken eski kaynanası ve eski eşinin haberinin olduğunu ileri sürdü. 


İddiaların asılsız olduğunu söyleyen A.A., "Bunlar tamamen yalandır. Bu iş yerini beraber çalıştırıyorduk. Çalıştırdığımız esnada da hiç kimse, hiç kimseden habersiz bir iş yapmamış. Sadece kızından ayrıldıktan sonra bu yalan ve bu suçlamalarda bulundu. Benim hakkımda açılan davalardaki evrakları da getirdim. Bunlar sadece iftiraydı. En son ayrılırken bile, evli olduğumuz kızı ile beraber işi takip ediyorduk" diye konuştu. 


Ayrılık nedeniyle kendisinin iftiraya uğradığını ileri süren A.A., "14 sene bunlara bakan bendim, ayrıldıktan sonra bu suçlamalara geçtiler. Ben bunları yalanlıyorum, elimde belgem de var. Herkese sorabilirler, tanıyan bilir. Hep beraberdik, beraber kalıyorduk, içiyorduk, yiyorduk, bunlar nasıl bir anda değişebilir. Bu işyeri kızından veya kendisinden herhangi bir şekilde yapılmıyor. Takip eden bendim ama kapatırken, ne varsa kapılarına götürdük. Telefon parasına varıncaya kadar ödeme yaptım. ‘Alın bunu, siz ödemezseniz beni ilgilendirmez’ diye söyledim. Eşimi boşadıktan sonra annesinin haberi vardı. Hatta boşandıktan sonra 2 yıl daha bunlara baktım" ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.