Denizli'de Yayaya Çarpıp Kaçan Kişi Aranıyor!

ASAYİŞ 28.01.2019 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yayaya Çarpıp Kaçan Kişi Aranıyor!

Denizli Honaz ilçesi ile Karakurt arasındaki yolda lastiğini değiştirmek için yolda duran şahıs, kendisine çarpıp kaçan aracı arıyor.     Olay, 1-2 gün önce Honaz Karakurt yolunda aracının patlayan lastiğini değiştirmek için yol kenarında durdu. Lastiği değiştiren şahıs, kendisine çarpan aracı her yerde arıyor. Çevrede bulunan diğer kişiler tarafındandan tarif edilğine göre, aracın hızlı bir şekilde geçtiğini ve Renoult marka Euoropa model olduğu tahmin edilen aracı her yerde  arıyor. Araç hızlı olduğu için plakasının net olmadığını belirtti. Şahsa vurup kaçan araba için sosyal medya mecrasından duyuru ile her yerde aramaya başlandı. Araç tarifinin ise Gri renkli ve sağ dikiz aynasınla birlikte sağ tampomdan hasarlı olduğu tariif edildi. Sosyal medyada paylaştığı gönderi ise şu şekilde;    

Denizli Honaz ilçesi ile Karakurt arasındaki yolda lastiğini değiştirmek için yolda duran şahıs, kendisine çarpıp kaçan aracı arıyor.

 

 

Olay, 1-2 gün önce Honaz Karakurt yolunda aracının patlayan lastiğini değiştirmek için yol kenarında durdu. Lastiği değiştiren şahıs, kendisine çarpan aracı her yerde arıyor.

Çevrede bulunan diğer kişiler tarafındandan tarif edilğine göre, aracın hızlı bir şekilde geçtiğini ve Renoult marka Euoropa model olduğu tahmin edilen aracı her yerde  arıyor. Araç hızlı olduğu için plakasının net olmadığını belirtti. Şahsa vurup kaçan araba için sosyal medya mecrasından duyuru ile her yerde aramaya başlandı. Araç tarifinin ise Gri renkli ve sağ dikiz aynasınla birlikte sağ tampomdan hasarlı olduğu tariif edildi.

Sosyal medyada paylaştığı gönderi ise şu şekilde;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.