Denizli'de yem fabrikasında yangın!

09.01.2018 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de yem fabrikasında yangın!

Denizli’de yem fabrikasında meydana gelen yangına itfaiye ekipleri 15 araç ve 40 personel ile müdahale etti.   Denizli’nin öncü kuruluşlarından, Abalıoğlu yem ve soya fabrikasında akşam saatlerinde üretim bölümünde yangın meydana geldi.  Üretim bölümündeki fırınlarda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın itfaiye ekiplerine haber verildi.   Kısa sürede olay yerine sevk edilen, Kayalık, Akkale, Gümüşler ve Bahçelievler şube ekiplerinden oluşan 15 araç ve 40 personelle yangına müdahale edildi. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.   Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında soğutma çalışmaları devam etti.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’de yem fabrikasında meydana gelen yangına itfaiye ekipleri 15 araç ve 40 personel ile müdahale etti.

 

Denizli’nin öncü kuruluşlarından, Abalıoğlu yem ve soya fabrikasında akşam saatlerinde üretim bölümünde yangın meydana geldi.  Üretim bölümündeki fırınlarda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın itfaiye ekiplerine haber verildi.

 

Kısa sürede olay yerine sevk edilen, Kayalık, Akkale, Gümüşler ve Bahçelievler şube ekiplerinden oluşan 15 araç ve 40 personelle yangına müdahale edildi. Uzun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında soğutma çalışmaları devam etti.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.