Denizli'de yılanların çiftleşme anı

DENİZLİ 07.07.2016 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de yılanların çiftleşme anı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de yılanların çiftleşme anı

Denizli’de sıcaklıkların artması ile birlikte yılanların birçok yerde vatandaşların karşısına çıkması tedirginlik oluşturuyor. Yeni yaptırdığı yazlık evinde yılanlarla başı dertte olan bir vatandaş 2 metre boyundaki yılanların çiftleşme anını kameraya çekti. Denizli’de geçtiğimiz günlerde birçok vatandaşın evine, işyerine ve otomobillerinin içerisine giren yılan haberine bir yenisi daha eklendi. Denizli Honaz İlçesi'inde yaptırdığı yazlık evinde her gün yılanlarla karşılaşan Murat K. isimli vatandaş ne yapacağını bilemiyor. Karateke’de aldığı arazi üzerine yaptırdığı yazlık evinde yeni komşuları yılanlar olan Murat K. şimdiye kadar görmediği yılanları burada gördüğünü belirtti. Bazen evin bölümlerinde bazen de bahçesinde rast geldiği yılanları görüntüleyen vatandaş boylarının 2 metre olduğunu söyledi. Yazlık evine dinlenmek için geldiği sırada evin bahçesinde iki yılanın çiftleştiğini gören Murat K. korkmasına rağmen karşılaştığı görüntüyü telefonun kamerasına çekti. Daha öncede bir yılanın evin bahçesindeki lavabo altında bulunan güğümlerin arkasında olduğunu gören vatandaş yılanı kürekle korkutarak uzaklaştırdı. Mobil kullanıcıları videoyu izlmek için masaüstü uyguması ile izleyebilir.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de yılanların çiftleşme anı

Denizli’de sıcaklıkların artması ile birlikte yılanların birçok yerde vatandaşların karşısına çıkması tedirginlik oluşturuyor. Yeni yaptırdığı yazlık evinde yılanlarla başı dertte olan bir vatandaş 2 metre boyundaki yılanların çiftleşme anını kameraya çekti.

Denizli’de geçtiğimiz günlerde birçok vatandaşın evine, işyerine ve otomobillerinin içerisine giren yılan haberine bir yenisi daha eklendi.

Denizli Honaz İlçesi'inde yaptırdığı yazlık evinde her gün yılanlarla karşılaşan Murat K. isimli vatandaş ne yapacağını bilemiyor. Karateke’de aldığı arazi üzerine yaptırdığı yazlık evinde yeni komşuları yılanlar olan Murat K. şimdiye kadar görmediği yılanları burada gördüğünü belirtti. Bazen evin bölümlerinde bazen de bahçesinde rast geldiği yılanları görüntüleyen vatandaş boylarının 2 metre olduğunu söyledi.

Yazlık evine dinlenmek için geldiği sırada evin bahçesinde iki yılanın çiftleştiğini gören Murat K. korkmasına rağmen karşılaştığı görüntüyü telefonun kamerasına çekti. Daha öncede bir yılanın evin bahçesindeki lavabo altında bulunan güğümlerin arkasında olduğunu gören vatandaş yılanı kürekle korkutarak uzaklaştırdı.

Mobil kullanıcıları videoyu izlmek için masaüstü uyguması ile izleyebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.