Denizli'de yılıdırm düşmesi sonucu 1 kişi yaralandı

DENİZLİ 06.06.2017 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de yılıdırm düşmesi sonucu 1 kişi yaralandı

Denizli Acıpayam ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu evlerin camları kırıldı, elektrik ve su şebekeleri zarar görürken 1 kişide yaralandı.

Denizli  Acıpayam İlçesi'nde  iki gündür şiddetli gök gürültülü sağanak yağışla beraberinde yıldırım düşmesi sonucu bir kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'da dün öğleden sonra başlayan yağışla beraberinde Yazır mahallesinde çarşı meydanına yıldırım düştü. Büyük bir gürültüyle çarşı meydanına düşen yıldırım 100 metre çevresindeki ev ve iş yerlerindeki camlar kırıldı. Elektronik eşyalar zarar gördü. Elektrikler kesildi.   Bu sırada Ayşe K. isimli bir kadın evlerinin yakınına düşen yıldırımdan dolayı etkilenmesi sonucu sağlık ekipleri tarafından ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.   Yıldırım düşmesi neticesinde bazı elektrik hatları ve su şebekelerinin de zarar gördüğü belirtildi.   Olay sonrası inceleme başlatıldı. Kaynak: Acıpayamgazetesi
Denizli Acıpayam ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu evlerin camları kırıldı, elektrik ve su şebekeleri zarar görürken 1 kişide yaralandı.

Denizli  Acıpayam İlçesi'nde  iki gündür şiddetli gök gürültülü sağanak yağışla beraberinde yıldırım düşmesi sonucu bir kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam'da dün öğleden sonra başlayan yağışla beraberinde Yazır mahallesinde çarşı meydanına yıldırım düştü. Büyük bir gürültüyle çarşı meydanına düşen yıldırım 100 metre çevresindeki ev ve iş yerlerindeki camlar kırıldı. Elektronik eşyalar zarar gördü. Elektrikler kesildi.

 

Bu sırada Ayşe K. isimli bir kadın evlerinin yakınına düşen yıldırımdan dolayı etkilenmesi sonucu sağlık ekipleri tarafından ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Yıldırım düşmesi neticesinde bazı elektrik hatları ve su şebekelerinin de zarar gördüğü belirtildi.

 

Olay sonrası inceleme başlatıldı.

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.