Denizli'de YKS sınavı sırasında deprem!

DENİZLİ 16.06.2019 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de YKS sınavı sırasında deprem!

Denizli ve merkezde hissedilen deprem, sınavda olan öğrencileri halkı bir anlık korkuttu.Depremin merkezi ise Honaz ilçesi olarak açıklandı.   Denizli'de son dakika deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 10.41'de Honaz İlçesi bölgesinde Richter ölçeğine göre 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise, saat 10.41’da merkez üssü Honaz’ın Gürleyik Mahallesi’nde 3.0 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.   Depremde, her an gibi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, sosyal medyadan paylaşımlar bir anda arttı.   OKULLARDA PANİK OLUŞTU! Denizli’de yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) dün sona erdi. Bugün ise sabah saat 10.15'te ikinci oturuma giren öğrenciler, sınav saatleri içerisinde kısa süreli panik yaşarken, salon görevlilerinin uyarıları doğrultusunda sınav devam edildi.  

Denizli ve merkezde hissedilen deprem, sınavda olan öğrencileri halkı bir anlık korkuttu.Depremin merkezi ise Honaz ilçesi olarak açıklandı.

 

Denizli'de son dakika deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 10.41'de Honaz İlçesi bölgesinde Richter ölçeğine göre 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise, saat 10.41’da merkez üssü Honaz’ın Gürleyik Mahallesi’nde 3.0 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

 

Depremde, her an gibi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, sosyal medyadan paylaşımlar bir anda arttı.

 

OKULLARDA PANİK OLUŞTU!

Denizli’de yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) dün sona erdi. Bugün ise sabah saat 10.15'te ikinci oturuma giren öğrenciler, sınav saatleri içerisinde kısa süreli panik yaşarken, salon görevlilerinin uyarıları doğrultusunda sınav devam edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.