Denizli'de Yolda Ayağı Kaydı Hastanede Öldü

DENİZLİ 07.01.2019 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yolda Ayağı Kaydı Hastanede Öldü

Denizli Çameli ilçesinde, yolda yürüdüğü sırada ayağı kayan Ali Alpan (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesinde 62 yaşındaki Ali Alpan henüz sebebi belirlenemeyen bir sebepten dolayı, kaygan zeminde ayağı kaydığı ifade edilen ve düşerek yaralanan Alpan (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Felçli olduğu söylenen Ali Alpan(62) evden ekmek almak üzere dışarıya çıktığı ve yolda yürürken karlı ve kaygan zeminde ayağı kaydıktan sonra, yere düşen ve başından yaralandığı öğrenildi. Olay yerine ambulans çağırıldıktan sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Alpan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bugün ikindi namazına müteakip cenaze namazının ardından defnedildi.

Denizli Çameli ilçesinde, yolda yürüdüğü sırada ayağı kayan Ali Alpan (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesinde 62 yaşındaki Ali Alpan henüz sebebi belirlenemeyen bir sebepten dolayı, kaygan zeminde ayağı kaydığı ifade edilen ve düşerek yaralanan Alpan (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Felçli olduğu söylenen Ali Alpan(62) evden ekmek almak üzere dışarıya çıktığı ve yolda yürürken karlı ve kaygan zeminde ayağı kaydıktan sonra, yere düşen ve başından yaralandığı öğrenildi. Olay yerine ambulans çağırıldıktan sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Alpan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bugün ikindi namazına müteakip cenaze namazının ardından defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.