Denizli'de yolda oluşan çukur yüzünden mağdur oldular

DENİZLİ 25.01.2019 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yolda oluşan çukur yüzünden mağdur oldular

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde bulunan Su Kanalı üzerindeki sokakta ki yolda bulunan çukurlar sürücüleri mağdur etti.     Denizli Merkezefendi İlçesi, Merkez Efendi Mahallesi Nane Sokak'ta sürücüler yolda oluşan çukurlara bir çare bulunmasını istiyor. Merkez Efendi Mahallesi, Nane Sokak'ta oluşan çukur, Dün Denizli kent merkezinde başlayan yağışların ardından, sokakta bulunan çukurlar sürücüler tarafından eziyete dönüştü. İçi su ile dolan çukurları fark etmeyen sürücüler, çukura düştükten sonra araçlarının lastikleri patladı, akis bilyeleri dağıldı. Lastiği patlayan bir araç sürücüsü ise "Yolda çukur var ve derin bir çukur. Önüne her hangi bir engel de koymamışlar. Aracımla çukura girdim. Lastiğim patladı. Bizde buna bir önlem olsun diye çukurun olduğu kısma kuru ot koyduk. Çukur yaklaşık 15 ile 20 santimetre arasındadır. Benimle birlikte 4 araç daha vardı ve kiminin 2 lastiği birden patladı. Belediyeleri aradığımızda ise saat 15.30 civarı gibiydi, ekipler gelecek diye söylediler bize, aynı yoldan geriye dönerken saat akşam 18.00'da ise çukur olduğu gibi aynıydı." dedi. Vatandaşlar bu konuda mağdur olduğu dile getirdiler.     Yolda oluşan çukur önce polise daha sonra ilçe ve büyükşehir belediyesi ekiplerine haber verildi. Çukurun olduğu bölgede ise sürücüler kendi çabalarınla diğer sürücüler mağdur duruma düşmemesi açısından çukurun ön tarafına önlem olarak ot koydular. Bir şişe yardımıyla ne kadar derin olduğunu video çekerek sosyal medyada paylaştılar. Çevredekiler ise yol üzerinde bulunan mahalle içerisinde dah bir çok çukurun olduğunu belirttiler.                 Bir kaç gün önce yaşanan başka bir durum:    

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde bulunan Su Kanalı üzerindeki sokakta ki yolda bulunan çukurlar sürücüleri mağdur etti.

 

 

Denizli Merkezefendi İlçesi, Merkez Efendi Mahallesi Nane Sokak'ta sürücüler yolda oluşan çukurlara bir çare bulunmasını istiyor.

Merkez Efendi Mahallesi, Nane Sokak'ta oluşan çukur, Dün Denizli kent merkezinde başlayan yağışların ardından, sokakta bulunan çukurlar sürücüler tarafından eziyete dönüştü. İçi su ile dolan çukurları fark etmeyen sürücüler, çukura düştükten sonra araçlarının lastikleri patladı, akis bilyeleri dağıldı. Lastiği patlayan bir araç sürücüsü ise "Yolda çukur var ve derin bir çukur. Önüne her hangi bir engel de koymamışlar. Aracımla çukura girdim. Lastiğim patladı. Bizde buna bir önlem olsun diye çukurun olduğu kısma kuru ot koyduk. Çukur yaklaşık 15 ile 20 santimetre arasındadır. Benimle birlikte 4 araç daha vardı ve kiminin 2 lastiği birden patladı. Belediyeleri aradığımızda ise saat 15.30 civarı gibiydi, ekipler gelecek diye söylediler bize, aynı yoldan geriye dönerken saat akşam 18.00'da ise çukur olduğu gibi aynıydı." dedi. Vatandaşlar bu konuda mağdur olduğu dile getirdiler.

 

 

Yolda oluşan çukur önce polise daha sonra ilçe ve büyükşehir belediyesi ekiplerine haber verildi. Çukurun olduğu bölgede ise sürücüler kendi çabalarınla diğer sürücüler mağdur duruma düşmemesi açısından çukurun ön tarafına önlem olarak ot koydular. Bir şişe yardımıyla ne kadar derin olduğunu video çekerek sosyal medyada paylaştılar. Çevredekiler ise yol üzerinde bulunan mahalle içerisinde dah bir çok çukurun olduğunu belirttiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir kaç gün önce yaşanan başka bir durum:

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.