Denizli'de yonca balyalarını römorku ile birlikte çaldılar

ASAYİŞ 04.08.2019 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yonca balyalarını römorku ile birlikte çaldılar

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Yonca balyaları ile dolu olan römork hırsızlar tarafından çalındı.   Olay önceki gece 02.00 sıralarında Honaz ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Ramazan Yıldırım’a ait römork üzerinde bulunan 61 yonca balyası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yüklü olduğu römorkla birlikte çalındı. Yoncaları biçerek traktörün römorkuna yükleyen Ramazan Yıldırım, önceden anlaştığı kişiye satmak üzere sabah götürmenin planını yaparken, emek hırsızları tarafından bin 940 kiloluk 61 yonca balyası römork ile birlikte çalındı.   Yıldırım, anayol üzerinde park ettiği başkasına ait olan römorku ve üzerindeki yoncalarını sabah kalktığında yerinde bulamayınca hayatının şokunu yaşadı. Emeğinin yanı sıra başkasına ait olan traktör römorkunun çalındığını anlayınca polise ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren emniyet güçleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.   Hırsızların, yonca balyalarını Kurban Bayramı dolayısı ile çaldıkları ve kendi yöntemleri ile satacakları tahmin ediliyor.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Yonca balyaları ile dolu olan römork hırsızlar tarafından çalındı.

 

Olay önceki gece 02.00 sıralarında Honaz ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Ramazan Yıldırım’a ait römork üzerinde bulunan 61 yonca balyası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yüklü olduğu römorkla birlikte çalındı. Yoncaları biçerek traktörün römorkuna yükleyen Ramazan Yıldırım, önceden anlaştığı kişiye satmak üzere sabah götürmenin planını yaparken, emek hırsızları tarafından bin 940 kiloluk 61 yonca balyası römork ile birlikte çalındı.

 

Yıldırım, anayol üzerinde park ettiği başkasına ait olan römorku ve üzerindeki yoncalarını sabah kalktığında yerinde bulamayınca hayatının şokunu yaşadı. Emeğinin yanı sıra başkasına ait olan traktör römorkunun çalındığını anlayınca polise ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren emniyet güçleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

Hırsızların, yonca balyalarını Kurban Bayramı dolayısı ile çaldıkları ve kendi yöntemleri ile satacakları tahmin ediliyor.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.