Denizli'de Yönetici Gelişim Programının Mart ayı etkinliği düzenlendi

EĞİTİM 26.03.2019 - 21:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yönetici Gelişim Programının Mart ayı etkinliği düzenlendi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Hizmetleri Şubesince hazırlanan 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı Yönetici Gelişim Programı kapsamında mart ayı etkinliği Merkezefendi Servergazi İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı.     Denizli'de etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt ve 70 okul müdürü ve müdür yardımcısının katılımıyla gerçekleştirildi.   Programda emekli okul müdürlerinden Halil Gençoğlu, yaşayan eğitim yöneticilerinin vefakârlık bağlamında ziyaret edilmesi görüş ve önerilenden, bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlanılması kapsamında okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile söyleşi gerçekleştirdi.Halil Gençoğlu otuz yıllık idarecilik tecrübelerini ve seksen yıllık hayat tecrübelerini, okul idarecileri ile paylaşarak, öneri ve tavsiyelerde bulundu.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “Ekibimle birlikte tüm milli eğitim teşkilatının faaliyetlerini, her türlü başarısını eğitim öğretim iş ve işlemlerini beraber yürütüyoruz. Bizler 15 bin öğretmenimizin emrinde olan kişileriz. Sizlerden gelen talepleri yerine getiriyoruz. Sizler de; okullardaki eğitim öğretim çıtasını en üst seviyelere taşımak için var gücünüzle mücadele ediyorsunuz. Gerek ortaokul olsun gerek liseler olsun hiçbir okulumuzda değerler eğitimini aksatmadan, çocuklarımıza saygıyı sevgiyi anlatmalı ve bu şekilde onlara çok şey kazandırmalıyız. Vatan ve bayrak sevgisi budur. Ahlaklı ve edepli bir nesil geleceğimizi garanti altına almak demektir. Ahlaklı ve edepli bir nesil yetiştirmek demek vatana ve bayrağa saygılı bir nesil yetiştirmek demektir.   Sayın bakanımızı bizim için bir şans.  2023 Vizyon Belgesi hem nicelik hem de nitelik anlamında mükemmeli yakalamaktır. Bizim derdimiz nicelik anlamında okulları yapıp teslim etmek değil. O içeriği sizlerle birlikte çeşitli sosyal etkinliklerle, çeşitli projelerle zenginleştirip vatanına bayrağına hayırlı nesiller yetiştirmektir. 2023 Vizyon Belgemizi sahiplenin. Özellikle imam hatipler en başta, en önde yer alsın. Denizli ili olarak hem ortaöğretime geçiş sınavlarında hem de yükseköğretime geçiş sınavlarında başarılı bir iliz. Bundan dolayı tüm öğretmen ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasının ardından söyleşide bulunan emekli imam hatip müdürü Halil Gençoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Hizmetleri Şubesince hazırlanan 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı Yönetici Gelişim Programı kapsamında mart ayı etkinliği Merkezefendi Servergazi İmam Hatip Ortaokulunda yapıldı.

 

 

Denizli'de etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt ve 70 okul müdürü ve müdür yardımcısının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Programda emekli okul müdürlerinden Halil Gençoğlu, yaşayan eğitim yöneticilerinin vefakârlık bağlamında ziyaret edilmesi görüş ve önerilenden, bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlanılması kapsamında okul müdürleri ve müdür yardımcıları ile söyleşi gerçekleştirdi.Halil Gençoğlu otuz yıllık idarecilik tecrübelerini ve seksen yıllık hayat tecrübelerini, okul idarecileri ile paylaşarak, öneri ve tavsiyelerde bulundu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “Ekibimle birlikte tüm milli eğitim teşkilatının faaliyetlerini, her türlü başarısını eğitim öğretim iş ve işlemlerini beraber yürütüyoruz. Bizler 15 bin öğretmenimizin emrinde olan kişileriz. Sizlerden gelen talepleri yerine getiriyoruz. Sizler de; okullardaki eğitim öğretim çıtasını en üst seviyelere taşımak için var gücünüzle mücadele ediyorsunuz. Gerek ortaokul olsun gerek liseler olsun hiçbir okulumuzda değerler eğitimini aksatmadan, çocuklarımıza saygıyı sevgiyi anlatmalı ve bu şekilde onlara çok şey kazandırmalıyız. Vatan ve bayrak sevgisi budur. Ahlaklı ve edepli bir nesil geleceğimizi garanti altına almak demektir. Ahlaklı ve edepli bir nesil yetiştirmek demek vatana ve bayrağa saygılı bir nesil yetiştirmek demektir.

 

Sayın bakanımızı bizim için bir şans.  2023 Vizyon Belgesi hem nicelik hem de nitelik anlamında mükemmeli yakalamaktır. Bizim derdimiz nicelik anlamında okulları yapıp teslim etmek değil. O içeriği sizlerle birlikte çeşitli sosyal etkinliklerle, çeşitli projelerle zenginleştirip vatanına bayrağına hayırlı nesiller yetiştirmektir. 2023 Vizyon Belgemizi sahiplenin. Özellikle imam hatipler en başta, en önde yer alsın. Denizli ili olarak hem ortaöğretime geçiş sınavlarında hem de yükseköğretime geçiş sınavlarında başarılı bir iliz. Bundan dolayı tüm öğretmen ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasının ardından söyleşide bulunan emekli imam hatip müdürü Halil Gençoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.