Denizli’deki Ispartalılar bir araya geldi

YAŞAM 04.11.2018 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’deki Ispartalılar bir araya geldi

Denizli’de yaşayan Ispartalılar gerçekleştirdikleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler.    Denizli’de yaşayan Ispartalılar Acıpayam ilçesinde düzenlenen etkinlikte buluştular. Programa kentte yaşayan bürokrat, kamu görevlisi, iş adamı ve Ispartalı hemşehriler katıldı. Etkinliği organize eden   Halil İbrahim Çerçi katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, “Tanışma, kaynaşmayı ve yardımlaşmayı  sağlamak adına Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğe katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Geçen yıl düzenlediğimiz etkinliğe göre katılım bu yıl daha fazla” dedi.      Ispartalıların birlik ve dayanışma organizasyonlarının sürekliliğinin sağlanması gerektiğini de belirten Çerçi, düzenlenen organizasyonlara Denizli’deki  tüm Ispartalı hemşehrilerinin katılımlarını arzu ettiklerini söyledi.                                           

Denizli’de yaşayan Ispartalılar gerçekleştirdikleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler.   


Denizli’de yaşayan Ispartalılar Acıpayam ilçesinde düzenlenen etkinlikte buluştular. Programa kentte yaşayan bürokrat, kamu görevlisi, iş adamı ve Ispartalı hemşehriler katıldı. Etkinliği organize eden   Halil İbrahim Çerçi katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, “Tanışma, kaynaşmayı ve yardımlaşmayı  sağlamak adına Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğe katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Geçen yıl düzenlediğimiz etkinliğe göre katılım bu yıl daha fazla” dedi. 

 

 


Ispartalıların birlik ve dayanışma organizasyonlarının sürekliliğinin sağlanması gerektiğini de belirten Çerçi, düzenlenen organizasyonlara Denizli’deki  tüm Ispartalı hemşehrilerinin katılımlarını arzu ettiklerini söyledi. 

                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.