Denizli'deki bir anlık dalgınlık kaza getirdi

ASAYİŞ 10.02.2020 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'deki bir anlık dalgınlık kaza getirdi

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde özel bir yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza yolcuları korkuttu.   Edinilen bilgiye göre kaza Sarayköy İlçesi Akkar Petrol kavşağı olarak bilinen noktada meydana geldi. Özel bir otobüs firmasına ait bir yolcu otobüsü ile henüz kimliği öğrenilemeyen 35 AFL 645 plakalı aracın karıştığı kazada kimse yaralanmadı. İddiaya göre İzmir İstikametinden gelerek Denizli istikametine ilerlemekte olan özel bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü, aniden kavşağa çıkan 35 AFL 645 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.   Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.       Kaynak: saraykoy com tr

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde özel bir yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza yolcuları korkuttu.

 

Edinilen bilgiye göre kaza Sarayköy İlçesi Akkar Petrol kavşağı olarak bilinen noktada meydana geldi. Özel bir otobüs firmasına ait bir yolcu otobüsü ile henüz kimliği öğrenilemeyen 35 AFL 645 plakalı aracın karıştığı kazada kimse yaralanmadı. İddiaya göre İzmir İstikametinden gelerek Denizli istikametine ilerlemekte olan özel bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü, aniden kavşağa çıkan 35 AFL 645 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kaza maddi hasarla atlatıldı.

 

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.  

 

 

Kaynak: saraykoy com tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.