Denizli'deki Kovid-19 yoğunluğunu sokağınıza kadar bu haritadan öğrenebilirsiniz

DENİZLİ 09.04.2020 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'deki Kovid-19 yoğunluğunu sokağınıza kadar bu haritadan öğrenebilirsiniz

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs (Kovid-19) salgını gün geçtikçe yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de Bakan Fahrettin Koca’nın son açıklamasında 38 bin 226 vakanın bulunduğu ve 812 kişinin hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Türkiye'de koronavirüs haritası ile sokağınıza kadar yoğunluk derecesini öğrenebilirsiniz.   Koronavirüs nedeniyle hastalığı başarı ile atlatan 1 846 kişi ise evlerine dönmeye devam ediyor. Denizli’de ise 103 vakanın bulunduğu 7 kişinin hayatını kaybettiği önceki gün açıklandı. Yetkililerin evde kal uyarılarını sürekli tekrarladığı süreçte, bölgenizde oturduğunuz sokağa kadar koronavirüs salgınının yoğunluğunu öğrenebileceğiniz haritadan takip edebilirsiniz. Kırmızı, sarı, yeşil ve mavi şekilde verilerin olduğu haritada ne kadar risk altında olabileceğiniz ve önlemlerinizi ona göre almanız daha kolaylaşacak.   Denizli merkezinde virüsün yoğunlaştığı görülen haritada büyük bölümünde ise henüz vakaların görülmediği gözlemleniyor. Bu yüzden evde kalarak temas ve sosyal mesafenin ne kadar önemli olduğu gözlemleniyor.   HARİTAYI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs (Kovid-19) salgını gün geçtikçe yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de Bakan Fahrettin Koca’nın son açıklamasında 38 bin 226 vakanın bulunduğu ve 812 kişinin hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Türkiye'de koronavirüs haritası ile sokağınıza kadar yoğunluk derecesini öğrenebilirsiniz.

 

Koronavirüs nedeniyle hastalığı başarı ile atlatan 1 846 kişi ise evlerine dönmeye devam ediyor. Denizli’de ise 103 vakanın bulunduğu 7 kişinin hayatını kaybettiği önceki gün açıklandı. Yetkililerin evde kal uyarılarını sürekli tekrarladığı süreçte, bölgenizde oturduğunuz sokağa kadar koronavirüs salgınının yoğunluğunu öğrenebileceğiniz haritadan takip edebilirsiniz. Kırmızı, sarı, yeşil ve mavi şekilde verilerin olduğu haritada ne kadar risk altında olabileceğiniz ve önlemlerinizi ona göre almanız daha kolaylaşacak.

 

Denizli merkezinde virüsün yoğunlaştığı görülen haritada büyük bölümünde ise henüz vakaların görülmediği gözlemleniyor. Bu yüzden evde kalarak temas ve sosyal mesafenin ne kadar önemli olduğu gözlemleniyor.

 

HARİTAYI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.