Denizli'den 55 Kişilik Analig Yüzücüler Gebze Yolcusu

SPOR 10.03.2017 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'den 55 Kişilik Analig Yüzücüler Gebze Yolcusu

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme yarı final yarışmalarına katılacak 55 kişilik Denizli kafilesi Gebze’ye uğurlandı.

Spor Genel Müdürlüğünün sporu yaygınlaştırıp yetenekli sporcuları keşfetmek için gerçekleştirdiği Anadolu Yıldızlar Ligi bütün hızıyla devam ediyor. Denizlide düzenlenen çeyrek final yarışlarında grubunu birinci olarak bitiren Denizlili yüzücüler yarı final yarışmaları için 48 sporcu ile Gebze’ye yola çıktı.     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli kafilesine yola çıkmadan önce başarı dileklerinde bulunarak, hedeflerinin büyük olmasını tavsiye etti. 11-12 Mart tarihlerindeki bu turnuvada Denizlili yüzücüler final biletini almak istiyor. Sporcu ailelerinde bulunduğu kafile büyük bir moralle yolcu edildi.
Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme yarı final yarışmalarına katılacak 55 kişilik Denizli kafilesi Gebze’ye uğurlandı.

Spor Genel Müdürlüğünün sporu yaygınlaştırıp yetenekli sporcuları keşfetmek için gerçekleştirdiği Anadolu Yıldızlar Ligi bütün hızıyla devam ediyor. Denizlide düzenlenen çeyrek final yarışlarında grubunu birinci olarak bitiren Denizlili yüzücüler yarı final yarışmaları için 48 sporcu ile Gebze’ye yola çıktı.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli kafilesine yola çıkmadan önce başarı dileklerinde bulunarak, hedeflerinin büyük olmasını tavsiye etti. 11-12 Mart tarihlerindeki bu turnuvada Denizlili yüzücüler final biletini almak istiyor. Sporcu ailelerinde bulunduğu kafile büyük bir moralle yolcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.