Denizli'den Afrin'e 20 bin ekmek gönderildi

DENİZLİ 19.02.2018 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'den Afrin'e 20 bin ekmek gönderildi

Denizli Fırıncılar Odası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacı ile 20 bin ekmek gönderildi. Kamyona yüklenen ekmekler dualar ile yollandı.  Denizli 15 Temmuz Meydanı Yeni Caminde öğlen namazına müteakip gerçekleştirilen uğurlama törenine, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Korucu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denib Başkanı Süleyman Kocasert, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uğurlama töreni öncesi etkinlikle ilgili açıklama yapan Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, amaçlarının TSK'ya yani Mehmetçiğe harekatta destek vermek olduğunu ifade etti. Başkan Karadaban, "Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz ve Denizlili fırıncılar olarak 20 bin adet ekmeğimizi Afrin'e gönderiyoruz. Oda olarak Mehmetçiğimize onların yanında olduğumuzu göstermek, onlara güç ve kuvvet vermesi amacı ile böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. bu zaman kadar operasyonda şehit olan ailelere de başsağlığı diliyorum. Etkinliğe 15 fırıncı destek oldu. paketli bir şekilde ekmeklerimizi gönderiyoruz. üretim yapan fırıncılarımızın hiç biri etkinlik dışında kalmadı ve hepsi elinden gelen desteği verdi. Bende Denizli Fırıncılar Odası Başkanı olarak etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.  Açıklamanın ardından 20 bin ekmek ile dolu kamyon dualar ile Çınar Meydanı'ndan uğurlandı. Etkinlikte ayrıca katılımcılara lokma ikramında da bulunuldu.     

Denizli Fırıncılar Odası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacı ile 20 bin ekmek gönderildi. Kamyona yüklenen ekmekler dualar ile yollandı. 


Denizli 15 Temmuz Meydanı Yeni Caminde öğlen namazına müteakip gerçekleştirilen uğurlama törenine, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Korucu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denib Başkanı Süleyman Kocasert, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uğurlama töreni öncesi etkinlikle ilgili açıklama yapan Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, amaçlarının TSK'ya yani Mehmetçiğe harekatta destek vermek olduğunu ifade etti. Başkan Karadaban, "Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz ve Denizlili fırıncılar olarak 20 bin adet ekmeğimizi Afrin'e gönderiyoruz. Oda olarak Mehmetçiğimize onların yanında olduğumuzu göstermek, onlara güç ve kuvvet vermesi amacı ile böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. bu zaman kadar operasyonda şehit olan ailelere de başsağlığı diliyorum. Etkinliğe 15 fırıncı destek oldu. paketli bir şekilde ekmeklerimizi gönderiyoruz. üretim yapan fırıncılarımızın hiç biri etkinlik dışında kalmadı ve hepsi elinden gelen desteği verdi. Bende Denizli Fırıncılar Odası Başkanı olarak etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 


Açıklamanın ardından 20 bin ekmek ile dolu kamyon dualar ile Çınar Meydanı'ndan uğurlandı. Etkinlikte ayrıca katılımcılara lokma ikramında da bulunuldu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.