Denizli'den deprem bölgesine 27 bin paket süt

DENİZLİ 12.02.2020 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'den deprem bölgesine 27 bin paket süt

Denizli Valiliğinin koordinesinde yürütülen yardım çalışmaları kapsamında, Elazığ ve Malatya’daki deprem bölgelerine bir kamyon dolusu süt gönderildi.   Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası Elazığ ve Malatya’da ihtiyaç sahiplerine yardımlar devam ediyor. Denizli’de Valiliğin koordinesinde yürütülen yardım çalışmaları kapsamında  Aynes Gıda San.Tic.A.Ş. tarafından sağlanan 27 bin paket süt Elazığ ve Malatya’daki depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere  yola çıktı.

Denizli Valiliğinin koordinesinde yürütülen yardım çalışmaları kapsamında, Elazığ ve Malatya’daki deprem bölgelerine bir kamyon dolusu süt gönderildi.

 

Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası Elazığ ve Malatya’da ihtiyaç sahiplerine yardımlar devam ediyor. Denizli’de Valiliğin koordinesinde yürütülen yardım çalışmaları kapsamında  Aynes Gıda San.Tic.A.Ş. tarafından sağlanan 27 bin paket süt Elazığ ve Malatya’daki depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere  yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.