Denizli’den Fenerbahçe’ye özel konuklar

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2017 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’den Fenerbahçe’ye özel konuklar

Denizli Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyeleriyle birlikte Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul’a götürüldü. Dernek Başkanı Aysun Tonel ve üyeler, ilk olarak İstanbul Pendik Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında dernek üyeleri, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe’nin antrenmanına katıldı. Ziyarette Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a çiçek takdim edilirken, futbolcular ve teknik heyetle tanışma fırsatı bulan dernek üyeleri bol bol fotoğraf çektirdiler. Dernek üyeleri daha Fenerbahçe’nin antrenmanını da izlediler. Ardından üyeler, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yöneticileriyle Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne geçti. Stadyumu gezme fırsatı bulan dernek üyeleri burada fotoğraf çektirdi.     

Denizli Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyeleriyle birlikte Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul’a götürüldü. Dernek Başkanı Aysun Tonel ve üyeler, ilk olarak İstanbul Pendik Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.


Ziyaret sonrasında dernek üyeleri, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe’nin antrenmanına katıldı. Ziyarette Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a çiçek takdim edilirken, futbolcular ve teknik heyetle tanışma fırsatı bulan dernek üyeleri bol bol fotoğraf çektirdiler. Dernek üyeleri daha Fenerbahçe’nin antrenmanını da izlediler.


Ardından üyeler, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yöneticileriyle Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne geçti. Stadyumu gezme fırsatı bulan dernek üyeleri burada fotoğraf çektirdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.