Denizli'den firar etti Eskişehir'de yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2018 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'den firar etti Eskişehir'de yakalandı

İHA- Eskişehir’de düzenlenen hırsızlık operasyonunda, ülke genelinde çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 1'i Denizli Açık Cezaevi'nden firar eden 2 şüpheli kadın yakalanarak gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Emek Mahallesi Kestanelik Sokak’ta, durumundan şüphelendiği Rukiye U.(26) ve Gamze Y.’yi takibe aldı. Ekipler, bir eve hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı.  Gözaltına alınan zanlılardan Rukiye U.’nun 3 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlenirken, Gamze Y.’nin ise Denizli Açık Cezaevi’nden firar ettiği, Adana ve Samsun’da işlediği 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve 9 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.  Farklı illerde hırsızlık yaptıkları öne sürülen zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

İHA- Eskişehir’de düzenlenen hırsızlık operasyonunda, ülke genelinde çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 1'i Denizli Açık Cezaevi'nden firar eden 2 şüpheli kadın yakalanarak gözaltına alındı. 


Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Emek Mahallesi Kestanelik Sokak’ta, durumundan şüphelendiği Rukiye U.(26) ve Gamze Y.’yi takibe aldı. Ekipler, bir eve hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı. 


Gözaltına alınan zanlılardan Rukiye U.’nun 3 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlenirken, Gamze Y.’nin ise Denizli Açık Cezaevi’nden firar ettiği, Adana ve Samsun’da işlediği 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve 9 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. 


Farklı illerde hırsızlık yaptıkları öne sürülen zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.