Denizli’den görülen boğa heykeli Amasya'da bir akaryakıt istasyonunun girişine konuldu

YAŞAM 06.12.2020 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’den görülen boğa heykeli Amasya'da bir akaryakıt istasyonunun girişine konuldu

Denizli’den götürdükleri boğa heykeli Amasya’da bir akaryakıt istasyonunun girişine konuldu.  New York Borsası'nın sembolü 'Charging Bull' heykelini de andıran boğa heykelini gören vatandaşlar fotoğrafını çekip selfie çekiyor.   Amasya-Suluova karayolu üzerinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonunun yetkilisi Mahmut Bolat, asıl mesleklerinin besicilik olduğunu belirterek Türkiye'deki kırmızı et üretiminin önemli merkezlerinden olan Suluova ilçesinin bu yönüne dikkat çekmek için yapımına 4 bin lira harcadıkları heykeli Denizli'den götürdüklerini anlattı.     Besiciliğin ve hayvancılığın değerli bir meslek olduğuna değinen 32 yaşındaki Bolat, "Değerli olduğu fark edilsin diye de istasyonumuzun önüne koyduğumuz boğamızın rengini altın sarısına boyadık. Gelip, geçenlerin ilgisini çekiyor. Selfie yapıyor. Fotoğraf çektiriyorlar" diye konuştu.   "Kadıköy'deki boğa ile de karşılaştırıyorlar. Ama bizim boğamız daha büyük"   Amerika Birleşik Devletleri'ndeki New York Borsası ve Wall Street'in sembolü olup bulunduğu yeri çok kısa sürede cazibe merkezi haline getiren 'Charging Bull' heykelini de andıran boğa heykelinin fotoğrafını çekenlerin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan tarihi boğa heykeli ile de karşılaştırdığını söyleyen Bolat, "Kadıköy'deki boğa ile de karşılaştırıyorlar. Ama bizim boğamız daha büyük. Hem de rengi farklı" şeklinde konuştu.  

Denizli’den götürdükleri boğa heykeli Amasya’da bir akaryakıt istasyonunun girişine konuldu.  New York Borsası'nın sembolü 'Charging Bull' heykelini de andıran boğa heykelini gören vatandaşlar fotoğrafını çekip selfie çekiyor.

 

Amasya-Suluova karayolu üzerinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonunun yetkilisi Mahmut Bolat, asıl mesleklerinin besicilik olduğunu belirterek Türkiye'deki kırmızı et üretiminin önemli merkezlerinden olan Suluova ilçesinin bu yönüne dikkat çekmek için yapımına 4 bin lira harcadıkları heykeli Denizli'den götürdüklerini anlattı.

 

 

Besiciliğin ve hayvancılığın değerli bir meslek olduğuna değinen 32 yaşındaki Bolat, "Değerli olduğu fark edilsin diye de istasyonumuzun önüne koyduğumuz boğamızın rengini altın sarısına boyadık. Gelip, geçenlerin ilgisini çekiyor. Selfie yapıyor. Fotoğraf çektiriyorlar" diye konuştu.

 

"Kadıköy'deki boğa ile de karşılaştırıyorlar. Ama bizim boğamız daha büyük"

 

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki New York Borsası ve Wall Street'in sembolü olup bulunduğu yeri çok kısa sürede cazibe merkezi haline getiren 'Charging Bull' heykelini de andıran boğa heykelinin fotoğrafını çekenlerin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan tarihi boğa heykeli ile de karşılaştırdığını söyleyen Bolat, "Kadıköy'deki boğa ile de karşılaştırıyorlar. Ama bizim boğamız daha büyük. Hem de rengi farklı" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.