Denizli'den İdlib'deki ihtiyaç sahiplerine 7 tır yardım gönderildi

DENİZLİ 22.02.2020 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'den İdlib'deki ihtiyaç sahiplerine 7 tır yardım gönderildi

Denizli’den İdlib’deki ihtiyaç sahiplerine “ Yolun İyilik Olsun” kampanyası kapsamında 7 tır dolusu gıda ve giyim malzemeleri dualarla uğurlandı.   Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesi’nde, İdlib'de ihtiyaç sahiplerine Denizli’de başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Denizli İl Müftülüğü, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Denizli Sanayi Odası, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, MÜSİAD ve Denizli halkının katkıları ile hazırlanan 7 tır bugün yola çıktı.   Denizli iş dünyası ve hayırsever vatandaşlar tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesi’nde “Yolun İyilik Olsun” kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemeleri tırlarla yola çıktı. Tırları uğurlama programına Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.     Trafiği aksatmamak adına sembolik olarak Delikliçınar Yeni Cami önüne getirilen 3 tır, Müftü Mehmet Aşık’ın öğle namazından sonra yaptığı duanın ardından gıda ve giysinin yanında çeşitli teçhizatın bulunduğu yardım tırları İdlib’e doğru hareket etti.  

Denizli’den İdlib’deki ihtiyaç sahiplerine “ Yolun İyilik Olsun” kampanyası kapsamında 7 tır dolusu gıda ve giyim malzemeleri dualarla uğurlandı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesi’nde, İdlib'de ihtiyaç sahiplerine Denizli’de başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Denizli İl Müftülüğü, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Denizli Sanayi Odası, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, MÜSİAD ve Denizli halkının katkıları ile hazırlanan 7 tır bugün yola çıktı.

 


Denizli iş dünyası ve hayırsever vatandaşlar tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesi’nde “Yolun İyilik Olsun” kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemeleri tırlarla yola çıktı. Tırları uğurlama programına Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Trafiği aksatmamak adına sembolik olarak Delikliçınar Yeni Cami önüne getirilen 3 tır, Müftü Mehmet Aşık’ın öğle namazından sonra yaptığı duanın ardından gıda ve giysinin yanında çeşitli teçhizatın bulunduğu yardım tırları İdlib’e doğru hareket etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.