Denizli'den Mabel Matiz geçti

KÜLTÜR 30.09.2018 - 13:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'den Mabel Matiz geçti

Son dönemin en başarılı müzisyenleri arasında gösterilen Mabel Matiz, Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen Güz Konserleri kapsamında Denizli Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluştu.   Özellikle Ege Bölgesi'ni etkisi altına alması beklenen tropikal fırtına öncesinde Denizlili hayranları ile buluşan Mabel, tropikal bitki ve ağaçlarla dekore edilen sahnesinde kendi fırtınasını kopardı. Son klibinde de olduğu gibi sahnesinde de kilim dekorunu tercih eden Mabel Matiz, sahne fonunu da boydan boya kilimlerden oluşturdu.     Yaklaşık bin beş yüz müzikseverin saatler öncesinden dolduran etkinlik alanında müzikseverleri ''Sarmaşık'' şarkısı ile selamlayan Mabel, duygusal şarkıların yanı sıra kendine özgü yorumuyla seslendirdiği anonim türkülerle de büyük alkış aldı. Bir hayranının açtığı ''Mabel Sen Bir Numarasın'' parkartını görünce duygulandığı dikkatlerden kaçmayan Mabel Matiz, ''Bence bir numara olan sizlersiniz. Bana kalplerinizde yer açtığınız ve bugün burada olduğunuz için minnettarım'' sözleri ile alanı dolduran misafirlerine teşekkür etti.     Bir ara sahneden inerek seyircilerin arasında dolaşan başarılı sanatçı, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç bir hayranını geri çevirmeyerek gönülleri fethetmeyi de başardı.     Yaklaşık iki saat süren konserini Sıla ile birlikte kaleme aldıkları Muhbir ile noktalayan Mabel Matiz, etkinlik alanının kapısında kendisini bekleyen hayranlarına sürpriz yaparak soluğu onların yanında aldı. Kapıda kendisini bekleyen hayranlarına teşekkür eden ve hepsini bir araya toplayarak hatıra fotoğrafı çeken Mabel, aynı zamanda albüm imzalatmak isteyen hayranlarını da kırmadı. Çıkış kapısında hayranlarının yoğun isteğini geri çevirmeyip çıplak sesle ''Öyle Kolaysa'' şarkısının nakaratını seslendirerek sürprizini perçinleyen Mabel Matiz, daha sonra aracına binerek etkinlik alanından ayrıldı.    

Son dönemin en başarılı müzisyenleri arasında gösterilen Mabel Matiz, Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen Güz Konserleri kapsamında Denizli Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluştu.

 

Özellikle Ege Bölgesi'ni etkisi altına alması beklenen tropikal fırtına öncesinde Denizlili hayranları ile buluşan Mabel, tropikal bitki ve ağaçlarla dekore edilen sahnesinde kendi fırtınasını kopardı. Son klibinde de olduğu gibi sahnesinde de kilim dekorunu tercih eden Mabel Matiz, sahne fonunu da boydan boya kilimlerden oluşturdu.

 

 

Yaklaşık bin beş yüz müzikseverin saatler öncesinden dolduran etkinlik alanında müzikseverleri ''Sarmaşık'' şarkısı ile selamlayan Mabel, duygusal şarkıların yanı sıra kendine özgü yorumuyla seslendirdiği anonim türkülerle de büyük alkış aldı. Bir hayranının açtığı ''Mabel Sen Bir Numarasın'' parkartını görünce duygulandığı dikkatlerden kaçmayan Mabel Matiz, ''Bence bir numara olan sizlersiniz. Bana kalplerinizde yer açtığınız ve bugün burada olduğunuz için minnettarım'' sözleri ile alanı dolduran misafirlerine teşekkür etti.

 

 

Bir ara sahneden inerek seyircilerin arasında dolaşan başarılı sanatçı, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç bir hayranını geri çevirmeyerek gönülleri fethetmeyi de başardı.

 

 

Yaklaşık iki saat süren konserini Sıla ile birlikte kaleme aldıkları Muhbir ile noktalayan Mabel Matiz, etkinlik alanının kapısında kendisini bekleyen hayranlarına sürpriz yaparak soluğu onların yanında aldı. Kapıda kendisini bekleyen hayranlarına teşekkür eden ve hepsini bir araya toplayarak hatıra fotoğrafı çeken Mabel, aynı zamanda albüm imzalatmak isteyen hayranlarını da kırmadı. Çıkış kapısında hayranlarının yoğun isteğini geri çevirmeyip çıplak sesle ''Öyle Kolaysa'' şarkısının nakaratını seslendirerek sürprizini perçinleyen Mabel Matiz, daha sonra aracına binerek etkinlik alanından ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.