Denizli den Marmaris’e sanat köprüsü...

SANAT 12.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli den Marmaris’e sanat köprüsü...

LAFOT “ESİNTİ” fotoğraf sergisi açıldı… Denizli Marmaris dostluk köprüsü Fotoğraf sergisi ile daha bir canlandı.   Uzun süredir Denizli de  faaliyet gösteren ve sergiler açan  LAFOT ilk il dışı sergisini Muğla/Marmariste açtı. 26 Fotoğrafçının 70 eserinin yer aldığı sergi Marmaris Kültür ve  Sanatevi  Uğur Mumcu Sanat galerisinde açıldı. 9 Kasın akşamı saat 17.30  Marmaris Belediye Başkanı adına Başkan yardımcıları, Sedat KİRT, İsmet Kamil ÖNER, Dursun KAPLAN’ın   açılışını yaptıkları sergi yoğun ilgi gördü.     Sergi hakkında LAFOT  adına Zeki AKAKÇA kısa bir sunuş konuşması yaparak sergi açmaları konusunda yardımcı olan Marmaris belediyesine ve sergiye katılan 26 arkadaşına teşekkür ederek,  Denizli den Marmarise bir “esinti” getirdik bunun devam etmesi ve başka  faaliyetlere önderlik etmesini diledi.  Sergide ter alan fotoğraflar hakkında ise ; Fotoğraflarımız Denizli kültürü ve doğal güzelliklerinin yanında  ülkemizin farklı yöreleri ile yurtdışından da örnekler  içermektedir. Hem kültür, hem sanat ve hemde yaşamdan örnekleri burada izletmeyi amaçlıyoruz umar ve bekleriz ki  bu başlangıç geleceğe açılan bir kapı olur dedi.    Sergi açılışında Belediye başkanı adına konuşan Başkan yardımcısı Sedat KİRT; Marmaris Belediyesi olarak Denizli ve Denizlililerle güzel çalışmalar yaptıklarını, resmi kurumlar olarak gerçekleştiremediklerini kültür sanat alanında sivil kurum-kuruluş ve kişilerle  daha çok hayata geçirdiklerini belirtti. Önümüzdeki dönemde ise resmi kurumlarla daha farklı alanlarda daha farklı projelerle birlikteliği sürdürmek istediklerini dile getirdi. LAFOT’un fotoğraf sergisi ile bir çok sanatseverin bir araya gelmiş olması bu alanda güzellikler yaşayacağımızın belirtisidir. Bu köprüyü kuran Denizlili dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kısa süre sonra Marmarisli fotoğrafçıların da Denizli de bir sergi açmaları için destek ve katkı vereceğiz ve böylelikle komşuluk ilişkilerimiz güçlerenerek sürecek dedi.       Sergi açılışı esnasında Marmaris Belediye Başkanı adına  LAFOT sorumlusu Zeki AKAKÇA’ya  “Teşekkür Belgesi”  verildi. Sergi 15 Kasım 2018 Perşembe gününe kadar açık kalacak  

LAFOT “ESİNTİ” fotoğraf sergisi açıldı…

Denizli Marmaris dostluk köprüsü Fotoğraf sergisi ile daha bir canlandı.

 

Uzun süredir Denizli de  faaliyet gösteren ve sergiler açan  LAFOT ilk il dışı sergisini Muğla/Marmariste açtı.

26 Fotoğrafçının 70 eserinin yer aldığı sergi Marmaris Kültür ve  Sanatevi  Uğur Mumcu Sanat galerisinde açıldı. 9 Kasın akşamı saat 17.30  Marmaris Belediye Başkanı adına Başkan yardımcıları, Sedat KİRT, İsmet Kamil ÖNER, Dursun KAPLAN’ın   açılışını yaptıkları sergi yoğun ilgi gördü.

 

 

Sergi hakkında LAFOT  adına Zeki AKAKÇA kısa bir sunuş konuşması yaparak sergi açmaları konusunda yardımcı olan Marmaris belediyesine ve sergiye katılan 26 arkadaşına teşekkür ederek,  Denizli den Marmarise bir “esinti” getirdik bunun devam etmesi ve başka  faaliyetlere önderlik etmesini diledi.  Sergide ter alan fotoğraflar hakkında ise ; Fotoğraflarımız Denizli kültürü ve doğal güzelliklerinin yanında  ülkemizin farklı yöreleri ile yurtdışından da örnekler  içermektedir. Hem kültür, hem sanat ve hemde yaşamdan örnekleri burada izletmeyi amaçlıyoruz umar ve bekleriz ki  bu başlangıç geleceğe açılan bir kapı olur dedi. 

 

Sergi açılışında Belediye başkanı adına konuşan Başkan yardımcısı Sedat KİRT; Marmaris Belediyesi olarak Denizli ve Denizlililerle güzel çalışmalar yaptıklarını, resmi kurumlar olarak gerçekleştiremediklerini kültür sanat alanında sivil kurum-kuruluş ve kişilerle  daha çok hayata geçirdiklerini belirtti. Önümüzdeki dönemde ise resmi kurumlarla daha farklı alanlarda daha farklı projelerle birlikteliği sürdürmek istediklerini dile getirdi. LAFOT’un fotoğraf sergisi ile bir çok sanatseverin bir araya gelmiş olması bu alanda güzellikler yaşayacağımızın belirtisidir. Bu köprüyü kuran Denizlili dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kısa süre sonra Marmarisli fotoğrafçıların da Denizli de bir sergi açmaları için destek ve katkı vereceğiz ve böylelikle komşuluk ilişkilerimiz güçlerenerek sürecek dedi.

 

 

 

Sergi açılışı esnasında Marmaris Belediye Başkanı adına  LAFOT sorumlusu Zeki AKAKÇA’ya  “Teşekkür Belgesi”  verildi. Sergi 15 Kasım 2018 Perşembe gününe kadar açık kalacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.