Denizli DENİB Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

EĞİTİM 04.03.2019 - 18:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli DENİB Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

Denizli DENİB Akademi, 2 Mart 2019 tarihinde DENİB Raşit Güntaş Konferans Salonu'nda "Diksiyon, Güzel Konuşma ve Hitabet Eğitimi"ni gerçekleştirdi.   Denizli Kodpit Teknoloji’den İrfan Atasoy tarafından verilen eğitimde diksiyon, güzel konuşma nedir, ses-kelime-söz akımı, anlatım, jest ve mimik, diyafram, ses çalışması, akıcı ve net konuşma, kişilerarası iletişimde güzel konuşma becerileri,doğaçlama konuşma, dramatik öğeler,güzel konuşmada beden dilinin etkisi, sahne çalışmaları, hitabet yeteneği ve konuşma dili ile yazı dili arasındaki farklar hakkında katılımcılar bilgilendirildi ve uygulamalar yapıldı. DENİB Akademi eğitim programlarına, 12 Mart 2019 tarihinde Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM) - Petek Salon’da saat 18:30-19:45 arasında düzenlenecek olan kişisel farkındalık programı "Aceleci Sinek Süte Düşer” ile devam edecek.

Denizli DENİB Akademi, 2 Mart 2019 tarihinde DENİB Raşit Güntaş Konferans Salonu'nda "Diksiyon, Güzel Konuşma ve Hitabet Eğitimi"ni gerçekleştirdi.

 

Denizli Kodpit Teknoloji’den İrfan Atasoy tarafından verilen eğitimde diksiyon, güzel konuşma nedir, ses-kelime-söz akımı, anlatım, jest ve mimik, diyafram, ses çalışması, akıcı ve net konuşma, kişilerarası iletişimde güzel konuşma becerileri,doğaçlama konuşma, dramatik öğeler,güzel konuşmada beden dilinin etkisi, sahne çalışmaları, hitabet yeteneği ve konuşma dili ile yazı dili arasındaki farklar hakkında katılımcılar bilgilendirildi ve uygulamalar yapıldı.

DENİB Akademi eğitim programlarına, 12 Mart 2019 tarihinde Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM) - Petek Salon’da saat 18:30-19:45 arasında düzenlenecek olan kişisel farkındalık programı "Aceleci Sinek Süte Düşer” ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.