Denizli Denizli Olalı Böyle Bir Hava Olayı Görmedi

DENİZLİ 03.05.2017 - 21:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Denizli Olalı Böyle Bir Hava Olayı Görmedi

Ege bölgesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak Denizli'yi de etkisi altına aldı.

Ege bölgesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak Denizli'yi de etkisi altına aldı. Akşam saatinde başlayan yağmur ile birlikte şimşekler ve gök gürültüsü saatlerce devam etti.Yıldırımlarla birlikte aniden başlayan şiddetli yağmur hayatı durma noktasına getirdi.    Sosyal medyada ise yüzlerce durum ve tweet, sayfalarca yazı yazıldı. İnternette bu akşam en çok yağmur, şimşek ve yıldırım konuşuldu.Denizli'de  gök gürültülü ve sağanak yağış akşam saatinde etkisini şimşeklerler birlikte yoğun bir şekilde gösterdi.    Yağış sebebiyle Pamukkale ilçesi ve Merkezefendi ilçelerinde ve çevresinde elektrikler kesildi fakat sosyal medyada ise yüzlerce durumlar ve snapler atıldı.   Trafikte ise durum çok farklıydı yoğun yağışdan dolayı bazıları araçlar motor kısmı su almasından dolayı çalışmadı. Motorlu taşıt kullananlar ise  bina altlarına ve kapalı yerlere saklanmayı tercih etti. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte trafikte ciddi anlamda zor anlar yaşandı.   İşte sosyal medyada atılan durumlar;   Halis Yılmaz : Geceniz Bu yağan yağmur Gibi Bereketli olsun Dostlar.   Burak Gezer: Bu yaşıma kadar görmediğim yağmur ve elektrikler kesik motor çalışmıyor ve kısa kollu tişörtle arazide mahsur kaldım.   Elif Duru: Ben Denizli'de böyle yağmur görmedim, böyle de ıslanmadım.
Ege bölgesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak Denizli'yi de etkisi altına aldı.

Ege bölgesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak Denizli'yi de etkisi altına aldı.

Akşam saatinde başlayan yağmur ile birlikte şimşekler ve gök gürültüsü saatlerce devam etti.Yıldırımlarla birlikte aniden başlayan şiddetli yağmur hayatı durma noktasına getirdi. 

 

Sosyal medyada ise yüzlerce durum ve tweet, sayfalarca yazı yazıldı. İnternette bu akşam en çok yağmur, şimşek ve yıldırım konuşuldu.Denizli'de  gök gürültülü ve sağanak yağış akşam saatinde etkisini şimşeklerler birlikte yoğun bir şekilde gösterdi. 

 

Yağış sebebiyle Pamukkale ilçesi ve Merkezefendi ilçelerinde ve çevresinde elektrikler kesildi fakat sosyal medyada ise yüzlerce durumlar ve snapler atıldı.

 

Trafikte ise durum çok farklıydı yoğun yağışdan dolayı bazıları araçlar motor kısmı su almasından dolayı çalışmadı.

Motorlu taşıt kullananlar ise  bina altlarına ve kapalı yerlere saklanmayı tercih etti. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte trafikte ciddi anlamda zor anlar yaşandı.

 

İşte sosyal medyada atılan durumlar;

 

Halis Yılmaz : Geceniz Bu yağan yağmur Gibi Bereketli olsun Dostlar.

 

Burak Gezer: Bu yaşıma kadar görmediğim yağmur ve elektrikler kesik motor çalışmıyor ve kısa kollu tişörtle arazide mahsur kaldım.

 

Elif Duru: Ben Denizli'de böyle yağmur görmedim, böyle de ıslanmadım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.