Denizli depremle sallandı

DENİZLİ 26.06.2020 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli depremle sallandı

Denizli’de bugün saat 10. 21’de hissedilen deprem, İstanbul, İzmir, Bursa ve çevre illerden de hissedildiği belirtildi. AFAD depremin merkez üssü Manisa’da gerçekleştiğini şiddetini ise 5.5 olarak duyurdu.   AFAD’dan yapılan açıklamada, bugün saat 10.21’de merkez üssü Manisa- Saruhanlı’da 5.5 büyüklüğünde meydana gelen depremin derinliğini ise 9.29 km olarak duyurdu.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünün Manisa- Akhisar/Sazoba olduğunu derinliği 4.1 km şiddetinin ise 5.5 olarak açıkladı.   Depremin Denizli’de de hissedilmesinin yanı sıra İstanbul, İzmir, Bursa, Aydın ve birçok ilde de hissedildiği belirtildi.

Denizli’de bugün saat 10. 21’de hissedilen deprem, İstanbul, İzmir, Bursa ve çevre illerden de hissedildiği belirtildi. AFAD depremin merkez üssü Manisa’da gerçekleştiğini şiddetini ise 5.5 olarak duyurdu.

 

AFAD’dan yapılan açıklamada, bugün saat 10.21’de merkez üssü Manisa- Saruhanlı’da 5.5 büyüklüğünde meydana gelen depremin derinliğini ise 9.29 km olarak duyurdu.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünün Manisa- Akhisar/Sazoba olduğunu derinliği 4.1 km şiddetinin ise 5.5 olarak açıkladı.

 

Depremin Denizli’de de hissedilmesinin yanı sıra İstanbul, İzmir, Bursa, Aydın ve birçok ilde de hissedildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.