Denizli depremlerle sallanıyor

DENİZLİ 23.10.2020 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli depremlerle sallanıyor

Denizli sessiz sessiz sallanıyor, 4 ilçede 6 günde 8 deprem meydana geldi.   Denizli’de en büyüğü 2.4 şiddetinde meydana gelen 8 deprem meydana geldi. Pamukkale, Honaz, Çameli ve Sarayköy ilçelerinde meydana gelen depremler, olası büyük bir depremin habercisi mi sorusunu akıllara getiriyor.   Pamukkale ve Çameli’de 3, Honaz ve Sarayköy’de 1 olmak üzere toplam 8 deprem meydana geldi. En küçüğü 1.2, en büyüğü 2.4 olan depremlerin sonuncusu önceki gün saat 17.14’de Irlıganlı’da 1.6 şiddetinde gerçekleşti.   İşte Denizli’de meydana gelen depremlerin gün ve şiddetleri;  

Denizli sessiz sessiz sallanıyor, 4 ilçede 6 günde 8 deprem meydana geldi.

 

Denizli’de en büyüğü 2.4 şiddetinde meydana gelen 8 deprem meydana geldi. Pamukkale, Honaz, Çameli ve Sarayköy ilçelerinde meydana gelen depremler, olası büyük bir depremin habercisi mi sorusunu akıllara getiriyor.

 

Pamukkale ve Çameli’de 3, Honaz ve Sarayköy’de 1 olmak üzere toplam 8 deprem meydana geldi. En küçüğü 1.2, en büyüğü 2.4 olan depremlerin sonuncusu önceki gün saat 17.14’de Irlıganlı’da 1.6 şiddetinde gerçekleşti.

 

İşte Denizli’de meydana gelen depremlerin gün ve şiddetleri;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.