Denizli Din Bir Sen Başkanından Eğitim İş'e sert tepki

DENİZLİ 26.03.2019 - 21:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Din Bir Sen Başkanından Eğitim İş'e sert tepki

Denizli Din-Bir-Sen Şube Başkanı Bayram Türk, Denizli Eğitim-İş Başkanına tepki göstererek açıklamalarda bulundu.     Denizli Din-Bir-Sen Şube Başkanı Bayram Türk'ün açıklaması; "Okullarda Müftü, imam ve vaizler tarafından Çanakkale ruhu’nun anlatılacak olması anlaşılan Eğitim-İş denen sendika’yı rahatsız etmiş. Din-Bir-sen Denizli Şube Başkanı olarak Eğitim-iş’in bu rahatsızlığına tepki gösteriyorum. Eğitim işinden başka her türlü iş ile meşgul oldukları belli olan odaklar kendi ideolojik saplantılarını dogma haline getirip yıllarca milletimize dayatanların laiklik ve Atatürkçülük maskesini kullanarak bu milletin milli ve manevi değerlerine ve temsilcilerine saldırmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Kurtuluş savaşımızda ilimizde Milli Mücadele kıvılcımını ateşleyende bir Müftüydü. Müftü Ahmet Hulusi Efendi. Ey Denizli Eğitim-iş Başkanı bu Ülkenin Müftülerini, imamlarını, vaizlerini küçük göremezsiniz.   Ecdadımız Müslümanların birliği ve dirliği için, İslam’ın baş şehirleri düşmesin diyerek, Mekke için, Medine için, Kudüs için, Şam için, Bağdat için, Diyarbakır için Hakk’a yürüdüler. Çanakkale, Müslüman bir milletin değerlerine yapılan insafsız saldırıya karşı onurunu ve vatanını korumak üzere yola çıkanların destanıdır. Çanakkale, barut kokusu altında bile erdemli olmanın ne anlama geldiğini tarihe silinmez harflerle yazan bir ordunun destanıdır.Çanakkale, Türk, Kürt, Arap, Boşnak, Arnavut yani bütün İslam aleminin tek vücut göğsünü siper ettiği ümmetin müdafaasıdır. Çanakkale, yüksek değerlere ve mukaddesata yönelen saldırıya karşı İslam’ın izzetini koruma ve sahip çıkma azmidir.   Çanakkale, imkansızlıklara rağmen imanın galebe çaldığı, “Çanakkale geçilmez” hükmünü dünya tarihinin alnına vurulduğu yerdir. Çanakkale, Mehmetçiğin “Kimse yoksa ben varım” diyerek ateş kusan çeliğe karşı imanlı sinesiyle dur dediği yerdir.Çanakkale, İslam kardeşliği ve İslam Birliği’nin zaferidir.   Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı bu ülkenin en hayati resmi kurumudur. Bu iki kurumun yürüttüğü projeler sayesinde, çocuklarımızın daha kaliteli ve sahih bilgiler öğrenmesi neticesinde çağdaş ve akılcı donanıma sahip olması kimleri ürkütüyor? Eğitim-İş İmanın ve inancın zaferi olan Çanakkale ruhuna  dil uzatarak geleceğimizin emanetçisi olan çocuklarımıza kötü örnek olması, iki resmi güzide kurumumuza dil uzatarak hedef saptırılmaya çalışılması çok manidardır.   Bizler, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğümüz arasında yapılan çalışmaları, protokolleri yürekten destekleyerek, başarılar diliyor ve halkımıza hayırlı olsun diyoruz."şeklinde açıklamalarda bulundu.

Denizli Din-Bir-Sen Şube Başkanı Bayram Türk, Denizli Eğitim-İş Başkanına tepki göstererek açıklamalarda bulundu.

 

 

Denizli Din-Bir-Sen Şube Başkanı Bayram Türk'ün açıklaması; "Okullarda Müftü, imam ve vaizler tarafından Çanakkale ruhu’nun anlatılacak olması anlaşılan Eğitim-İş denen sendika’yı rahatsız etmiş. Din-Bir-sen Denizli Şube Başkanı olarak Eğitim-iş’in bu rahatsızlığına tepki gösteriyorum.

Eğitim işinden başka her türlü iş ile meşgul oldukları belli olan odaklar kendi ideolojik saplantılarını dogma haline getirip yıllarca milletimize dayatanların laiklik ve Atatürkçülük maskesini kullanarak bu milletin milli ve manevi değerlerine ve temsilcilerine saldırmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Kurtuluş savaşımızda ilimizde Milli Mücadele kıvılcımını ateşleyende bir Müftüydü. Müftü Ahmet Hulusi Efendi. Ey Denizli Eğitim-iş Başkanı bu Ülkenin Müftülerini, imamlarını, vaizlerini küçük göremezsiniz.

 

Ecdadımız Müslümanların birliği ve dirliği için, İslam’ın baş şehirleri düşmesin diyerek, Mekke için, Medine için, Kudüs için, Şam için, Bağdat için, Diyarbakır için Hakk’a yürüdüler. Çanakkale, Müslüman bir milletin değerlerine yapılan insafsız saldırıya karşı onurunu ve vatanını korumak üzere yola çıkanların destanıdır. Çanakkale, barut kokusu altında bile erdemli olmanın ne anlama geldiğini tarihe silinmez harflerle yazan bir ordunun destanıdır.Çanakkale, Türk, Kürt, Arap, Boşnak, Arnavut yani bütün İslam aleminin tek vücut göğsünü siper ettiği ümmetin müdafaasıdır. Çanakkale, yüksek değerlere ve mukaddesata yönelen saldırıya karşı İslam’ın izzetini koruma ve sahip çıkma azmidir.

 


Çanakkale, imkansızlıklara rağmen imanın galebe çaldığı, “Çanakkale geçilmez” hükmünü dünya tarihinin alnına vurulduğu yerdir. Çanakkale, Mehmetçiğin “Kimse yoksa ben varım” diyerek ateş kusan çeliğe karşı imanlı sinesiyle dur dediği yerdir.Çanakkale, İslam kardeşliği ve İslam Birliği’nin zaferidir.

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı bu ülkenin en hayati resmi kurumudur. Bu iki kurumun yürüttüğü projeler sayesinde, çocuklarımızın daha kaliteli ve sahih bilgiler öğrenmesi neticesinde çağdaş ve akılcı donanıma sahip olması kimleri ürkütüyor? Eğitim-İş İmanın ve inancın zaferi olan Çanakkale ruhuna  dil uzatarak geleceğimizin emanetçisi olan çocuklarımıza kötü örnek olması, iki resmi güzide kurumumuza dil uzatarak hedef saptırılmaya çalışılması çok manidardır.

 

Bizler, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğümüz arasında yapılan çalışmaları, protokolleri yürekten destekleyerek, başarılar diliyor ve halkımıza hayırlı olsun diyoruz."şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.