Denizli DSO Durmazlar Holdıng'de Endüstri 4.0 İncelemelerinde Bulundu

DİĞER 15.03.2017 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli DSO Durmazlar Holdıng'de Endüstri 4.0 İncelemelerinde Bulundu

Denizli DSO Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayii Devrimi) bilincinin Denizli'de gelişmesi ve bu konudaki çalışmaların çeşitlenmesi amacıyla Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet Denizli'de farklı Sanayi iş yerlerini gezerek incelemelerde bulundu.

Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayi Devrimi) bilincinin Denizli ilimizde gelişmesi ve bu konudaki çalışmaların çeşitlenmesi amacıyla yapılan bilgilendirme organizasyonlarının devamı olarak Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet, Durmazlar Holding bünyesinde bulunan Durmazlar Makine ve Durmaray fabrikalarında incelemelerde bulundu.     Daha önce Teknopark İstanbul’da bulunan GE Türkiye İnovasyon Merkezinde incelemelerde bulunan heyet, Bursa’da bulunan Türkiye’nin öncü makine ve raylı sistemler üreticilerinden Durmazlar Makine ve Durmaray fabrikalarını ziyaret etti. Durmazlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, İcra Kurulu Üyesi Ahmet Civan, Genel Müdür Altan Arda tarafından ağırlanan heyete, Raylı Sistemler Genel Müdürü Abdullah Bocan firma hakkında bilgi verdi.         Firmanın mevcut projeleri hakkında bilgi veren Bocan hedeflerinin 100 milli Raylı Sistemler olduğunu belirtti. Bocan, Endüstri 4.0 kapsamında Durmazlar Makine tarafından üretilen makinalarının kontrol panellerinin ve yazılımlarının firmadaki Türk Mühendisler tarafından yapıldığını anlattı. Toplantının ardından Müjdat Keçeci, ziyaretin anısına Hüseyin Durmaz, Ahmet Civan ve Altan Arda’ya hediye takdim etti.      Programın devamında heyet, Durmazlar Makine ve Durmaray fabrikalarının üretim hatlarında incelemelerde bulundu. Ziyaretin sonunda ise Keçeci, Bursa Belediyesi için üretilen hafif raylı sistemin test sürüşünü gerçekleştirdi.
Denizli DSO Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayii Devrimi) bilincinin Denizli'de gelişmesi ve bu konudaki çalışmaların çeşitlenmesi amacıyla Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet Denizli'de farklı Sanayi iş yerlerini gezerek incelemelerde bulundu.

Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayi Devrimi) bilincinin Denizli ilimizde gelişmesi ve bu konudaki çalışmaların çeşitlenmesi amacıyla yapılan bilgilendirme organizasyonlarının devamı olarak Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet, Durmazlar Holding bünyesinde bulunan Durmazlar Makine ve Durmaray fabrikalarında incelemelerde bulundu.

 

 

Daha önce Teknopark İstanbul’da bulunan GE Türkiye İnovasyon Merkezinde incelemelerde bulunan heyet, Bursa’da bulunan Türkiye’nin öncü makine ve raylı sistemler üreticilerinden Durmazlar Makine ve Durmaray fabrikalarını ziyaret etti. Durmazlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, İcra Kurulu Üyesi Ahmet Civan, Genel Müdür Altan Arda tarafından ağırlanan heyete, Raylı Sistemler Genel Müdürü Abdullah Bocan firma hakkında bilgi verdi.

 

 

 

 

Firmanın mevcut projeleri hakkında bilgi veren Bocan hedeflerinin 100 milli Raylı Sistemler olduğunu belirtti. Bocan, Endüstri 4.0 kapsamında Durmazlar Makine tarafından üretilen makinalarının kontrol panellerinin ve yazılımlarının firmadaki Türk Mühendisler tarafından yapıldığını anlattı. Toplantının ardından Müjdat Keçeci, ziyaretin anısına Hüseyin Durmaz, Ahmet Civan ve Altan Arda’ya hediye takdim etti. 

 

 

Programın devamında heyet, Durmazlar Makine ve Durmaray fabrikalarının üretim hatlarında incelemelerde bulundu. Ziyaretin sonunda ise Keçeci, Bursa Belediyesi için üretilen hafif raylı sistemin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.