Denizli Egs Kitap fuarına mgv yayınları katıldı

KÜLTÜR 31.03.2017 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Egs Kitap fuarına mgv yayınları katıldı

31 Mart 9 Nisan tarihleri arasında Denizli’de Egs’de düzenlenen kitap fuarında mgv yayınları da yerini aldı.

10 gün boyunca sürecek olan kitap fuarında Mgv yayınlarından çıkan  Ali haydar haksal’ın  güncel yanılgı karşısında müslümanca duruş, Ekrem Şama’nın şu boğaz harbi, İbrahim Halil Er’in Çanakkale’ye can verenler, Abdülaziz Kıranşal’ın Gençler İçin Sosyal Medya İlmihali, Prof.Dr Necmettin Erbakan hoca’nın kendi sözleri ve çizimlerinin yer aldığı  Davam ve  Darbe kitabı, Erbakan Külliyatı, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’ın Tarihe Düşülen Notlar, Mustafa Soykök’ün Muhafaza-kar Algılar karşısında Sahih Dindarlık ve bir çok Mgv yayınlarından çıkan yazarların kitapları da Mgv standında okuyucularıyla buluşacak.      Anadolu Gençlik Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi ve Denizli Agd Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Mgv standını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu;  Bizler, doğru kaynaktan doğru bilgiyle gençlerimizi ve Denizli halkımızı kitapla besleyeceğiz. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren Mgv yayınlarını her zaman takdir ediyoruz. Mgv yayınlarına desteğimiz sonsuzdur dedi. Tüm Denizli halkına da çağrıda bulunan Çetin, bu milletin değerlerini, özünü ve aslını temsil eden mgv yayınlarını ziyaret edin çağrısında bulundu. Yaşanabilir bir memleketi ancak çok okuyan, okuduğunu anlayan, anladığı ile amel eden nesillerin kuracak olduğunu belirtti.    
31 Mart 9 Nisan tarihleri arasında Denizli’de Egs’de düzenlenen kitap fuarında mgv yayınları da yerini aldı.

10 gün boyunca sürecek olan kitap fuarında Mgv yayınlarından çıkan  Ali haydar haksal’ın  güncel yanılgı karşısında müslümanca duruş, Ekrem Şama’nın şu boğaz harbi, İbrahim Halil Er’in Çanakkale’ye can verenler, Abdülaziz Kıranşal’ın Gençler İçin Sosyal Medya İlmihali, Prof.Dr Necmettin Erbakan hoca’nın kendi sözleri ve çizimlerinin yer aldığı  Davam ve  Darbe kitabı, Erbakan Külliyatı, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’ın Tarihe Düşülen Notlar, Mustafa Soykök’ün Muhafaza-kar Algılar karşısında Sahih Dindarlık ve bir çok Mgv yayınlarından çıkan yazarların kitapları da Mgv standında okuyucularıyla buluşacak. 

 

 

Anadolu Gençlik Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi ve Denizli Agd Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, Mgv standını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu;  Bizler, doğru kaynaktan doğru bilgiyle gençlerimizi ve Denizli halkımızı kitapla besleyeceğiz. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren Mgv yayınlarını her zaman takdir ediyoruz. Mgv yayınlarına desteğimiz sonsuzdur dedi. Tüm Denizli halkına da çağrıda bulunan Çetin, bu milletin değerlerini, özünü ve aslını temsil eden mgv yayınlarını ziyaret edin çağrısında bulundu. Yaşanabilir bir memleketi ancak çok okuyan, okuduğunu anlayan, anladığı ile amel eden nesillerin kuracak olduğunu belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.