Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden YGS uyarısı!

DENİZLİ 11.03.2017 - 07:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden YGS uyarısı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bu Pazar yapılacak olan YGS sınavından dolayı gürültüye mahal verecek, eğlence, inşaat çalışmaları ve trafikte korna ve benzeri durumların tespiti durumunda idari adli işlem yapılacağını duyurdu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü 'nce yapılan açıklamada, "ÖSYM Başkanlığınca 12 Mart 2017 günü saat:10.00’da tek oturum halinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı  (YGS) yapılacaktır.   Sınavın başlama ve bitiş saatleri arasında; Öğrencilerin sınav motivasyonunun dağılmaması için; caddeler, ara yollar ve sokaklar üzerinde yapılan alt yapı, inşaat vb. çalışmaların  durdurulması, yapılması planlanan Düğün, Mevlidi Şerif ,Toplu etkinlik, Yürüyüş  vb. etkinliklerin sınav bitiş saatinden sonra alınan izinler doğrultusunda devam ettirilmesi, özellikle sınav süresince trafikte gürültü (korna), ses, gürültü  vb. durumların tespiti halinde  Kabahatler Kanununca gerekli idari ve adli işlemler yapılacaktır.   Gençlerimizin gelecek planlarının yönlendirilmesi bakımından büyük önem taşıyan bu sınavın huzurlu ve gürültüsüz bir ortamda gerçekleştirilmesini sağlamakta kamu kurumları ve toplum olarak hepimizin ortak görevi olduğu unutulmamalı;   Sınava girecek adayların sınav ile ilgili olarak detaylı bilgiyi www.ösym.gov.tr adresinden temin edebileceklerdir. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bu Pazar yapılacak olan YGS sınavından dolayı gürültüye mahal verecek, eğlence, inşaat çalışmaları ve trafikte korna ve benzeri durumların tespiti durumunda idari adli işlem yapılacağını duyurdu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü 'nce yapılan açıklamada, "ÖSYM Başkanlığınca 12 Mart 2017 günü saat:10.00’da tek oturum halinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı  (YGS) yapılacaktır.

 

Sınavın başlama ve bitiş saatleri arasında; Öğrencilerin sınav motivasyonunun dağılmaması için; caddeler, ara yollar ve sokaklar üzerinde yapılan alt yapı, inşaat vb. çalışmaların  durdurulması, yapılması planlanan Düğün, Mevlidi Şerif ,Toplu etkinlik, Yürüyüş  vb. etkinliklerin sınav bitiş saatinden sonra alınan izinler doğrultusunda devam ettirilmesi, özellikle sınav süresince trafikte gürültü (korna), ses, gürültü  vb. durumların tespiti halinde  Kabahatler Kanununca gerekli idari ve adli işlemler yapılacaktır.

 

Gençlerimizin gelecek planlarının yönlendirilmesi bakımından büyük önem taşıyan bu sınavın huzurlu ve gürültüsüz bir ortamda gerçekleştirilmesini sağlamakta kamu kurumları ve toplum olarak hepimizin ortak görevi olduğu unutulmamalı;

 

Sınava girecek adayların sınav ile ilgili olarak detaylı bilgiyi www.ösym.gov.tr adresinden temin edebileceklerdir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.