Denizli Emniyet Müdürlüğünden bir ilk daha

DENİZLİ 19.04.2017 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğünden bir ilk daha

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından daha önce "Gayret Sizden İkram Bizden" aracını 'iç müşteri memnuniyeti' anlayışıyla, özellikle gece nöbetlerinde yoğun tempoda çalışan personelin bir nebze olsun moral ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla faaliyete geçirilmişti.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, yine vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile kahvaltı organizasyonlarıyla personelini bir araya getirerek halk ve emniyetin iç içe olması sağlanmıştı.                 Son olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü'nce yine bir ilke daha imza atılarak,  özellikle referandum süresince yoğun tempoda çalışan 4 ve daha fazla çocuklu personelini, aileleri ile birlikte Polis evinde öğle yemeğinde ağırlandı. Yemeğe katılan Polis eşleri ve çocukların üst yönetimle bir arada yemek yemekten duydukları memnuniyet gözlerden kaçmadı. Emniyet mensupları ise meslek yaşamlarında ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını ifade etti.                Denizli Emniyet Müdür Mevlüt Demir; "Bu uygulamanın ilk kez yapıldığını, Polislik mesleğini icra etmenin başlı başına meşakkatli bir görev olduğunu, hele ki kalabalık bir aileye sahip personelin hem çalışıp hem de ailelerine zaman ayırabilmelerinin takdir edilecek bir durumdur" dedi.     Düzenlenen yemek organizasyonundaki amacın bir farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Demir, bu şehrin,bugününün dünden daha güvenli olduğunu, yarınının ise bu günden daha da güvenli olacağını ve bunun da teşkilat mensupları ile Denizli halkının hep birlikte uyum içerisinde olmasıyla başarılabileceğini söyledi.   Yemek programı hep birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.  
Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından daha önce "Gayret Sizden İkram Bizden" aracını 'iç müşteri memnuniyeti' anlayışıyla, özellikle gece nöbetlerinde yoğun tempoda çalışan personelin bir nebze olsun moral ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla faaliyete geçirilmişti.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, yine vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile kahvaltı organizasyonlarıyla personelini bir araya getirerek halk ve emniyetin iç içe olması sağlanmıştı.

               

Son olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü'nce yine bir ilke daha imza atılarak,  özellikle referandum süresince yoğun tempoda çalışan 4 ve daha fazla çocuklu personelini, aileleri ile birlikte Polis evinde öğle yemeğinde ağırlandı. Yemeğe katılan Polis eşleri ve çocukların üst yönetimle bir arada yemek yemekten duydukları memnuniyet gözlerden kaçmadı. Emniyet mensupları ise meslek yaşamlarında ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını ifade etti.             

 

Denizli Emniyet Müdür Mevlüt Demir; "Bu uygulamanın ilk kez yapıldığını, Polislik mesleğini icra etmenin başlı başına meşakkatli bir görev olduğunu, hele ki kalabalık bir aileye sahip personelin hem çalışıp hem de ailelerine zaman ayırabilmelerinin takdir edilecek bir durumdur" dedi.

 

 

Düzenlenen yemek organizasyonundaki amacın bir farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Demir, bu şehrin,bugününün dünden daha güvenli olduğunu, yarınının ise bu günden daha da güvenli olacağını ve bunun da teşkilat mensupları ile Denizli halkının hep birlikte uyum içerisinde olmasıyla başarılabileceğini söyledi.

 

Yemek programı hep birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.