Denizli Emniyet Müdürlüğünden Uyarı!

DENİZLİ 29.12.2017 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğünden Uyarı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü, vatandaşları hırsızlık, yankesicilik ve kapkaç olaylarına karşı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın hazırladığı kısa filmi sosyal medyada ve basınla paylaşarak uyardı.   Hazırlanan filmde hırsızların, vatandaşların cüzdan, çanta ve cep telefonu gibi malzemelerini, değişik yöntemlerde nasıl çaldığı ve bunlara karşı alınacak tedbirleri alınması gerektiği anlatıldı.   Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin belirli noktalarında, yankesicilik, kapkaç, tırnakçılık ve sahte para olaylarına karşı vatandaşı uyardıklarını belirtti.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü, vatandaşları hırsızlık, yankesicilik ve kapkaç olaylarına karşı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın hazırladığı kısa filmi sosyal medyada ve basınla paylaşarak uyardı.

 

Hazırlanan filmde hırsızların, vatandaşların cüzdan, çanta ve cep telefonu gibi malzemelerini, değişik yöntemlerde nasıl çaldığı ve bunlara karşı alınacak tedbirleri alınması gerektiği anlatıldı.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin belirli noktalarında, yankesicilik, kapkaç, tırnakçılık ve sahte para olaylarına karşı vatandaşı uyardıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.