Denizli Emniyet Müdürü Makamını Temsili Olarak Küçük Müdüre Devretti

GÜNDEM 21.04.2017 - 18:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürü Makamını Temsili Olarak Küçük Müdüre Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlamaları kapsamında Denizli Emniyet Müdürü makamını temsili olarak 5. Sınıf öğrencisi Ekin Tekin’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlamaları kapsamında Denizli Emniyet Müdürü makamını bir süresine 5. Sınıf öğrencisine devretti.   Denizli’de de kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürü Mevlüt Demir makamında kendisini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenleri ağırladı. Sevil Kaynak Ortaokulu öğrencileri Ahmet Ferit, Alparslan Mustafa Burhan ve Fatma Sunay Işık, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in makamında çiçek takdim etti.   Ziyaret sırasında Sevil Kaynak Ortaokulu Müdürü Ahmet Ferit ve Okul müdür Yardımcısı Enver Tarhan hazır bulundular. Ziyaret esnasında Denizli Emniyet Müdürü makamını temsili olarak 5.sınıf öğrencisi Ekin Tekin ‘ e devretti.   Denizli Emniyet Müdürlüğü makamına oturan 5.sınıf öğrencisi Ekin Tekin‘ makama oturduktan sonra ilk olarak Çınar Polis Merkezi Amirini telefonla bağlatarak talimatlar verdi.   Ziyaretin ardından Denizli Emniyet Müdürü çocuklara hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlamaları kapsamında Denizli Emniyet Müdürü makamını temsili olarak 5. Sınıf öğrencisi Ekin Tekin’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlamaları kapsamında Denizli Emniyet Müdürü makamını bir süresine 5. Sınıf öğrencisine devretti.

 

Denizli’de de kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürü Mevlüt Demir makamında kendisini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenleri ağırladı. Sevil Kaynak Ortaokulu öğrencileri Ahmet Ferit, Alparslan Mustafa Burhan ve Fatma Sunay Işık, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in makamında çiçek takdim etti.

 

Ziyaret sırasında Sevil Kaynak Ortaokulu Müdürü Ahmet Ferit ve Okul müdür Yardımcısı Enver Tarhan hazır bulundular. Ziyaret esnasında Denizli Emniyet Müdürü makamını temsili olarak 5.sınıf öğrencisi Ekin Tekin ‘ e devretti.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü makamına oturan 5.sınıf öğrencisi Ekin Tekin‘ makama oturduktan sonra ilk olarak Çınar Polis Merkezi Amirini telefonla bağlatarak talimatlar verdi.

 

Ziyaretin ardından Denizli Emniyet Müdürü çocuklara hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.