Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir göreve başladı

DENİZLİ 05.11.2016 - 07:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir göreve başladı

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir göreve başladı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mevlüt Demir, Konya’da düzenlenen veda töreninden sonra akşam saatlerinde Denizli’ye geldi.   Denizli Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Mevlüt Demir, iki yıl önce Konya Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı. 25 Ekim 2016 tarihli İçişleri Bakanlığının 2016/759 karar sayılı İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli İl Emniyet Müdürü görevine atanan Mevlüt Demir, iki yıl sonra tekrar Denizli’ye geri döndü.   İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde, Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve polisler tarafından karşılanan Demir, "Hizmet bayrağını Denizli'de ikinci kez taşıyacağım için mutluyum. Kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz" dedi.   Karşılama töreninin ardından makamına geçen Demir, şube müdürlerinden Denizli'de yapılan operasyonlar hakkında bilgi aldı.
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir göreve başladı / denizli haber / denizli 20 haber


Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mevlüt Demir, Konya’da düzenlenen veda töreninden sonra akşam saatlerinde Denizli’ye geldi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Mevlüt Demir, iki yıl önce Konya Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı.

25 Ekim 2016 tarihli İçişleri Bakanlığının 2016/759 karar sayılı İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli İl Emniyet Müdürü görevine atanan Mevlüt Demir, iki yıl sonra tekrar Denizli’ye geri döndü.

 

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde, Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri ve polisler tarafından karşılanan Demir, "Hizmet bayrağını Denizli'de ikinci kez taşıyacağım için mutluyum. Kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz" dedi.

 

Karşılama töreninin ardından makamına geçen Demir, şube müdürlerinden Denizli'de yapılan operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.