Denizli Emniyeti Kaçakçılara göz açtırmıyor

ASAYİŞ 30.05.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyeti Kaçakçılara göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında operasyon ve yakalama çalışmaları yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında operasyon ve yakalama çalışmaları yapıldı.   Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilimizde sigara kaçakçılığının önlenmesi kapsamında görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.   İlimizde faaliyet gösteren tütün ve tütün mamülleri satışı yapan işyerlerinde aramalar yapıldı.Yapılan aramalarda 37.300 adet makaron, 2000 pakete yakın kaçak sigara, 625 adet dolma sigara, 20 paket nargile tütünü,67 kg kıyılmış tütün bulunarak el konuldu.     Yine ilimizde dizel araçlara çeşitli düzenekler yardımı ile kaçak akaryakıt ikmali yapıldığı yönünde istihbari bilgi alınması üzerine görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.Konu ile ilgili  yürütülen çalışmalar neticesinde yakıt ikmali yapmak amacıyla kurulu düzeneğin bulunduğu bir araç tespit edildi.Minibüs bir aracın arka kasası içerisinde 2 adet plastik pet tank ve 1 adet metal bidon içerisinde toplam 1.650 litre kaçak akaryakıt ile 1 adet elektrikli akaryakıt aktarma düzeneği bulunarak el konuldu.   Gerçekleştirilen yakalamalar esnasında yakalanan12  şüpheli şahsın kaçakçılık faaliyetlerine son verilerek haklarında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçundan adli, 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Kanunu’na muhalefet suçundan idari işlem yapıldı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında operasyon ve yakalama çalışmaları yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında operasyon ve yakalama çalışmaları yapıldı.

 

Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilimizde sigara kaçakçılığının önlenmesi kapsamında görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.

 

İlimizde faaliyet gösteren tütün ve tütün mamülleri satışı yapan işyerlerinde aramalar yapıldı.Yapılan aramalarda 37.300 adet makaron, 2000 pakete yakın kaçak sigara, 625 adet dolma sigara, 20 paket nargile tütünü,67 kg kıyılmış tütün bulunarak el konuldu.

 

 

Yine ilimizde dizel araçlara çeşitli düzenekler yardımı ile kaçak akaryakıt ikmali yapıldığı yönünde istihbari bilgi alınması üzerine görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.Konu ile ilgili  yürütülen çalışmalar neticesinde yakıt ikmali yapmak amacıyla kurulu düzeneğin bulunduğu bir araç tespit edildi.Minibüs bir aracın arka kasası içerisinde 2 adet plastik pet tank ve 1 adet metal bidon içerisinde toplam 1.650 litre kaçak akaryakıt ile 1 adet elektrikli akaryakıt aktarma düzeneği bulunarak el konuldu.

 

Gerçekleştirilen yakalamalar esnasında yakalanan12  şüpheli şahsın kaçakçılık faaliyetlerine son verilerek haklarında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçundan adli, 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Kanunu’na muhalefet suçundan idari işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.