Denizli Emniyeti kaçakçılara göz açtırmıyor

ASAYİŞ 12.01.2017 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyeti kaçakçılara göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında, görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.   Denizli'de kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde kaçak eşya satışı yapmak isteyen şüpheli araçlar tespit edildi.Araç içerisinde yapılan aramalarda değişik markalarda 70 adet parfüm, 20 adet cep telefonu ve 184 adet elektronik sigara olmak üzere toplam 274 adet kaçak emtia (eşya) bulunarak el konuldu.     Yine ilimizde  tütüncü adı altında faaliyet gösteren büfeler ile ilgili yapılan çalışmalarda 3 ayrı büfede arama yapıldı.Aramalar sonucunda 1.800 pakete yakın kaçak sigara, 2600 adet boş makaron ve 35 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.     Yakalanan kaçak eşyalarla ve sigaralarla ilgili olarak toplam 5 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.  
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında, görevli ekiplerce çalışmalara başlanıldı.

 

Denizli'de kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde kaçak eşya satışı yapmak isteyen şüpheli araçlar tespit edildi.Araç içerisinde yapılan aramalarda değişik markalarda 70 adet parfüm, 20 adet cep telefonu ve 184 adet elektronik sigara olmak üzere toplam 274 adet kaçak emtia (eşya) bulunarak el konuldu.

 

 

Yine ilimizde  tütüncü adı altında faaliyet gösteren büfeler ile ilgili yapılan çalışmalarda 3 ayrı büfede arama yapıldı.Aramalar sonucunda 1.800 pakete yakın kaçak sigara, 2600 adet boş makaron ve 35 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.  

 

Yakalanan kaçak eşyalarla ve sigaralarla ilgili olarak toplam 5 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.