Denizli emniyeti yaş sebze ve meyve hali esnafı ile bir araya geldi

DENİZLİ 18.10.2017 - 17:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli emniyeti yaş sebze ve meyve hali esnafı ile bir araya geldi

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve beraberindeki emniyet personeli ile birlikte Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti.   Hal esnafı ile güvenlik ve şehrin huzuruna yönelik değerlendirmelerde bulunan Demir; Hal esnafının şehirdeki emniyet ve güvenlikle ilgili hususlarda memnuniyetlerini belirttikleri toplantıda birlik beraberlik ve huzurun kalitesini yükseltilmesine ilişkin konulara yer verildi.   İzmir Yolu Üçler Bulvarı kavşağı yakınında faaliyet gösteren yaş sebze ve meyve hali ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı eşlik etti.   Sohbet havasında geçen toplantıda İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, hal yöneticileri ve hal esnafından piyasa hakkında bilgi alarak, hal esnafımızın sabahın erken saatlerinden itibaren ilimizin sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için büyük bir gayretle çalışmalarını takdirle karşılandığını ve onlara her zaman hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, bunun içinde Asayiş, Trafik, İlçe Emniyet Müdürü ve Polis Merkezi Amiri ile yanlarında olduklarını belirtti.   Hal esnafı ise İl Emniyet Müdürü Demir’in, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.    

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve beraberindeki emniyet personeli ile birlikte Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti.

 

Hal esnafı ile güvenlik ve şehrin huzuruna yönelik değerlendirmelerde bulunan Demir; Hal esnafının şehirdeki emniyet ve güvenlikle ilgili hususlarda memnuniyetlerini belirttikleri toplantıda birlik beraberlik ve huzurun kalitesini yükseltilmesine ilişkin konulara yer verildi.

 

İzmir Yolu Üçler Bulvarı kavşağı yakınında faaliyet gösteren yaş sebze ve meyve hali ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı eşlik etti.

 

Sohbet havasında geçen toplantıda İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, hal yöneticileri ve hal esnafından piyasa hakkında bilgi alarak, hal esnafımızın sabahın erken saatlerinden itibaren ilimizin sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için büyük bir gayretle çalışmalarını takdirle karşılandığını ve onlara her zaman hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, bunun içinde Asayiş, Trafik, İlçe Emniyet Müdürü ve Polis Merkezi Amiri ile yanlarında olduklarını belirtti.

 

Hal esnafı ise İl Emniyet Müdürü Demir’in, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.