Denizli Emniyetinden Kurban Pazarına broşürlü ziyaret

DENİZLİ 10.08.2019 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Emniyetinden Kurban Pazarına broşürlü ziyaret

Denizli Emniyet Teşkilatı personeli mübarek kurban bayramı dolayısıyla denizli kurban pazarını ziyaret etti. "Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para"  konulu Emniyet Genel Müdürlüğünce tasarımı yapılan broşürler dağıtıldı.     Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile Asayiş Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Denizli kurban pazarına ziyarette bulundular. Kurban Bayramı öncesi emniyet tedbirleri almak amacıyla  “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para”  konulu Emniyet Genel Müdürlüğünce tasarımı yapılan broşürler dağıtılmıştır. Kurbanlık hayvan satışı yapan esnaf ve vatandaşla birebir iletişim kurularak gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Vatandaşın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla ilimiz geneli esnaf ve vatandaşlarımıza, kurban pazarında alışveriş esnasında sahte para ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgilidaha duyarlı olmalarına konusunda “KURBANLIK ALIŞVERİŞİNDE DOLANDIRICILARA ve HIRSIZLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN! “ konulu broşür dağıtımı yapılmıştır.  

Denizli Emniyet Teşkilatı personeli mübarek kurban bayramı dolayısıyla denizli kurban pazarını ziyaret etti. "Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para"  konulu Emniyet Genel Müdürlüğünce tasarımı yapılan broşürler dağıtıldı.

   

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile Asayiş Şube Müdürlüğü personelleri tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Denizli kurban pazarına ziyarette bulundular. Kurban Bayramı öncesi emniyet tedbirleri almak amacıyla  “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Sahte Para”  konulu Emniyet Genel Müdürlüğünce tasarımı yapılan broşürler dağıtılmıştır. Kurbanlık hayvan satışı yapan esnaf ve vatandaşla birebir iletişim kurularak gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Vatandaşın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla ilimiz geneli esnaf ve vatandaşlarımıza, kurban pazarında alışveriş esnasında sahte para ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgilidaha duyarlı olmalarına konusunda “KURBANLIK ALIŞVERİŞİNDE DOLANDIRICILARA ve HIRSIZLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN! “ konulu broşür dağıtımı yapılmıştır.

 

Denizli Emniyetinden Kurban Pazarına broşürlü ziyaret

Denizli Emniyetinden Kurban Pazarına broşürlü ziyaret

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.