Denizli Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 13.02.2017 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'dee uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda 5 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.   Uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaşılan bir araç durduruldu. Araç içerisinde ve aracın sol arka teker yanında kaporta ile döşeme arasında 199 adet ecstasy hap ele geçirildi.   Uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan bir ikamet tespit edildi. Söz konusu ikamette yapılan aramada 3 parça halinde 200 grama yakın esrar maddesi ile uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen1 adet hassas teraziye bulunarak el konuldu.     Ayrıca durumundan şüphelenilerek durdurulan şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette 10 grama yakın metamfetamin maddesi, 31 adet ecstasy hap ve 5 grama yakın eroin maddesi bulunarak el konuldu.   Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Firari olan bir şahsın arama işlemleri devam etmektedir.
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'dee uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda 5 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.

 

Uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaşılan bir araç durduruldu. Araç içerisinde ve aracın sol arka teker yanında kaporta ile döşeme arasında 199 adet ecstasy hap ele geçirildi.

 

Uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan bir ikamet tespit edildi. Söz konusu ikamette yapılan aramada 3 parça halinde 200 grama yakın esrar maddesi ile uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen1 adet hassas teraziye bulunarak el konuldu.

 

 

Ayrıca durumundan şüphelenilerek durdurulan şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette 10 grama yakın metamfetamin maddesi, 31 adet ecstasy hap ve 5 grama yakın eroin maddesi bulunarak el konuldu.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Firari olan bir şahsın arama işlemleri devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.