Denizli Esentepe'de Trafik Kazası: 1 yaralı

DENİZLİ 24.09.2017 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Esentepe'de Trafik Kazası: 1 yaralı

Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kazada virajı alamayan otomobil, park halindeki araca çarptı Kazada 1 kişi yaralandı.   Kaza, dün  saat 17.00 sıralarından Merkezefendi ilçesinin Esentepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre viraja hızla giren 20 BDC 50 plakalı ticari aracın sürücüsü otomobilin kontrolünü kaybetti. Otomobil park halindeki 54 DT 870 plakalı otomobile hızla çarptıktan sonra yola yan bir şekilde devrildi. Kazayı gören çevredekiler hemen sürücünün yardımına koştu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Sürücü vatandaşların yardımıyla araçtan yaralı olarak çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 112 Sağlık ekipleri yaralı sürücüye olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Park halindeki araç ile çarpan araç hurdaya dönerken polis kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. 2 araç daha sonra çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.   

Denizli Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kazada virajı alamayan otomobil, park halindeki araca çarptı Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Kaza, dün  saat 17.00 sıralarından Merkezefendi ilçesinin Esentepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre viraja hızla giren 20 BDC 50 plakalı ticari aracın sürücüsü otomobilin kontrolünü kaybetti. Otomobil park halindeki 54 DT 870 plakalı otomobile hızla çarptıktan sonra yola yan bir şekilde devrildi. Kazayı gören çevredekiler hemen sürücünün yardımına koştu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Sürücü vatandaşların yardımıyla araçtan yaralı olarak çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 112 Sağlık ekipleri yaralı sürücüye olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Park halindeki araç ile çarpan araç hurdaya dönerken polis kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. 2 araç daha sonra çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.