Denizli Ev Tekstili Kuveyt ve Dubai’de

DENİZLİ 21.02.2018 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ev Tekstili Kuveyt ve Dubai’de

Kuveyt ve Dubai’de alıcılar ile Denizli ev tekstili firmalarını buluşturan program 10-15 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) öncülüğünde gerçekleştirildi.   Ekonomi Bakanlığı desteği ile yürütülmekte olan "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) Projesi” kapsamında toplam dokuz küme katılımcımız her iki şehirde yaklaşık 60 sektör temsilcisi ile görüşme fırsatı buldu.  Türk havlusunun uluslararası arenadaki yeri günden güne artan kalite ve tasarım vurgusu ile rakiplerinden öne çıkmaya devam ediyor.   Türk Havlusu Bu Kez Körfez Bölgesi’nde   Dubai programı esnasında firmalarımızı ziyaret eden Dubai Ticaret Müşavirimiz Sayın Hasan ÖNAL programın Türk Havlusu imajına ve firmalarımızın ihracat rakamlarına olumlu katkı sağlayacağını dile getirdi. Sayın ÖNAL ikili görüşmeler öncesi katılımcılarımıza Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri ticari yapısı ve ihracatta dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.  DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet ZORA ve Denetim Kurulu Üyesi Murat TOSUNOĞLU ile Denizli ev tekstili sektörü ve hedefleri hakkında görüşen Sayın ÖNAL bölgeye yapılacak ihracatın sürekli ziyaretler ve alım heyetleri ile desteklenmesinin önemine değindi.   Her iki şehirde olumlu görüşmeler gerçekleştirilen firmalarımız programın diğer hedef ülkelerde gerçekleştirilmesinin başarılı sonuçlara zemin hazırlayacağını ifade etti.    

Kuveyt ve Dubai’de alıcılar ile Denizli ev tekstili firmalarını buluşturan program 10-15 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) öncülüğünde gerçekleştirildi.

 

Ekonomi Bakanlığı desteği ile yürütülmekte olan "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (URGE) Projesi” kapsamında toplam dokuz küme katılımcımız her iki şehirde yaklaşık 60 sektör temsilcisi ile görüşme fırsatı buldu.  Türk havlusunun uluslararası arenadaki yeri günden güne artan kalite ve tasarım vurgusu ile rakiplerinden öne çıkmaya devam ediyor.

 

Türk Havlusu Bu Kez Körfez Bölgesi’nde

 

Dubai programı esnasında firmalarımızı ziyaret eden Dubai Ticaret Müşavirimiz Sayın Hasan ÖNAL programın Türk Havlusu imajına ve firmalarımızın ihracat rakamlarına olumlu katkı sağlayacağını dile getirdi. Sayın ÖNAL ikili görüşmeler öncesi katılımcılarımıza Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri ticari yapısı ve ihracatta dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.  DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet ZORA ve Denetim Kurulu Üyesi Murat TOSUNOĞLU ile Denizli ev tekstili sektörü ve hedefleri hakkında görüşen Sayın ÖNAL bölgeye yapılacak ihracatın sürekli ziyaretler ve alım heyetleri ile desteklenmesinin önemine değindi.

 

Her iki şehirde olumlu görüşmeler gerçekleştirilen firmalarımız programın diğer hedef ülkelerde gerçekleştirilmesinin başarılı sonuçlara zemin hazırlayacağını ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.