Denizli Fethiye yoluna gidenler Çameli’ne uğruyor.

GÜNDEM 22.03.2017 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Fethiye yoluna gidenler Çameli’ne uğruyor.

Denizli Çameli Belediyesi altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam ederken Çameli ilçesi’nde yenilikler ise hızlı bir şekilde devam ediyor.

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2014 yılında göreve geldiği günden bu zamana kadar Çameli'nin maküs tarihini sil baştan değiştirmek için Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan Çameli'nin çehresini değiştirmek ve gelecek kuşaklara modern bir ilçe kazandırmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak gece gündüz demeden çalışıyor.     Denizli Çameli İlçe Merkezinin Fethiye-Denizli güzergâhında bulunması çevre yolundan geçenler ve ilçe merkezine gelenler için ilk görüntü son derece önem kazanıyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz ilçemiz ile ilgili olarak ilk izlenimlerini ilçe girişinde ediniliyor. İlçe merkezi girişine daha güzel bir görünüm kazandıracaklarını dile getirdi Çameli Fethiye Karayolu İlçe Girişinin düzenlenmesi, dolgu ve sıcak asfalt hazırlığı yapılarak ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıcak asfalt çalışması bugün itibari ile bitecek.     Başkan İlçemizi geleceğe hazırlama adına alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapıyor. İlçe tarihinin en yoğun hizmet dönemi yaşanırken her ne kadar istemesek de bazı aksaklıklar yaşanıyor. Başkan Arslan “Hepsinin farkındayız çünkü her daim vatandaşlarımızla iç içe yan yanayız. Onların talep ve sorunlarını yakından dinliyor ve takip ediyoruz. Sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor seferber oluyoruz. İnşallah başlayan sıcak asfalt çalışmalarımızın kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerimiz güle güle kullansınlar” diye konuştu. Yapılan Sıcak Asfalt çalışması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi.
Denizli Çameli Belediyesi altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam ederken Çameli ilçesi’nde yenilikler ise hızlı bir şekilde devam ediyor.

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2014 yılında göreve geldiği günden bu zamana kadar Çameli'nin maküs tarihini sil baştan değiştirmek için Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan Çameli'nin çehresini değiştirmek ve gelecek kuşaklara modern bir ilçe kazandırmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak gece gündüz demeden çalışıyor.

 

 

Denizli Çameli İlçe Merkezinin Fethiye-Denizli güzergâhında bulunması çevre yolundan geçenler ve ilçe merkezine gelenler için ilk görüntü son derece önem kazanıyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz ilçemiz ile ilgili olarak ilk izlenimlerini ilçe girişinde ediniliyor. İlçe merkezi girişine daha güzel bir görünüm kazandıracaklarını dile getirdi Çameli Fethiye Karayolu İlçe Girişinin düzenlenmesi, dolgu ve sıcak asfalt hazırlığı yapılarak ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıcak asfalt çalışması bugün itibari ile bitecek.

 

 

Başkan İlçemizi geleceğe hazırlama adına alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapıyor. İlçe tarihinin en yoğun hizmet dönemi yaşanırken her ne kadar istemesek de bazı aksaklıklar yaşanıyor. Başkan Arslan “Hepsinin farkındayız çünkü her daim vatandaşlarımızla iç içe yan yanayız. Onların talep ve sorunlarını yakından dinliyor ve takip ediyoruz. Sorunların çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor seferber oluyoruz. İnşallah başlayan sıcak asfalt çalışmalarımızın kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerimiz güle güle kullansınlar” diye konuştu. Yapılan Sıcak Asfalt çalışması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.