Denizli Fırıncılar Odasından Koronavirüs Tedbirleri

GÜNDEM 25.03.2020 - 17:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Fırıncılar Odasından Koronavirüs Tedbirleri

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Ülke olarak yaşamakta olduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile odamız ve odamıza üye iş yerlerimiz gerekli önlem ve tedbirleri zamanında almıştır ve almaya devam etmektedir” dedi.   Karadaban yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de giderek etkisini arttıran koranavirüs ile mücadele kapsamında alınmış ve alınabilecek önlemlere toplum olarak uymak her bireyin asli görevidir. Soframızdan üç öğün eksilmeyen ekmek tüketimimiz ile alakalı toplumu bilinçlendirmek görevimiz ve sorumluluğumuz olduğundan, Denizli Fırıncılar Odası olarak gerekli uyarıları zamanında yaparak iş yerlerinde gerekli tedbirlerin alınmasını sağladık.   Müşteri Ürüne Temas Etmeyecek   Bugüne kadar temiz üretilen ekmeğin ve pidenin daha hijyenik koşullarda üretilmesi için tedbirlerin  arttırıldığını ifade eden Karadaban, üretim aşamasında hijyenine dikkat edilen ekmek konusunda alım aşamasında da aynı duyarlılığın sergileneceğini bildirdi. Pidelerin kapalı pakette aracı olmadan tüketiciye ulaştırıldığını ifade eden  Karadaban, vatandaşın ekmeği aldığı yerlerin hijyenik olup olmadığına dikkat etmesi gerektiğini dile getirerek, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ekmek satışında da bir dizi önlem alındı. Buna göre artık ekmek hazır ambalajlı ve gıdaya teması uygun kağıt esaslı malzemeyle paketlenecek. Ekmeğin dolap içinde satılmasına da devam edilecek ancak ekmekler görevli kişiler tarafından temizlik kurallarına uyularak verilecek. Müşterinin hiçbir şekilde ürünlere temas etmesine izin verilmeyecek. Bu aşamada perakende satış yerlerinde özellikle bakkal ve marketlerin dışında kesinlikle ekmek satılmayacak” dedi.   Koronavirüs Mücedelesine Destek   Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlarımız, ticari işletmelerde yaptıkları alışveriş sırasında ve aldıkları hizmetlerde  hijyen kuralları ve hizmet kalitesi gibi konulardaki öneri, talep ve şikayetlerini 0532 760 96 56 numaralı whatsapp destek hattımıza bildirebilirler. Hattımıza yapılan başvurular ve yazışmaları kesinlikle gizli tutuyoruz" diye konuştu.   Karadaban hastalık nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlara  Allah'tan rahmet, tedavi altındaki vatandaşlara acil şifalar dileyerek bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Ülke olarak yaşamakta olduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile odamız ve odamıza üye iş yerlerimiz gerekli önlem ve tedbirleri zamanında almıştır ve almaya devam etmektedir” dedi.

 

Karadaban yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de giderek etkisini arttıran koranavirüs ile mücadele kapsamında alınmış ve alınabilecek önlemlere toplum olarak uymak her bireyin asli görevidir. Soframızdan üç öğün eksilmeyen ekmek tüketimimiz ile alakalı toplumu bilinçlendirmek görevimiz ve sorumluluğumuz olduğundan, Denizli Fırıncılar Odası olarak gerekli uyarıları zamanında yaparak iş yerlerinde gerekli tedbirlerin alınmasını sağladık.

 

Müşteri Ürüne Temas Etmeyecek

 

Bugüne kadar temiz üretilen ekmeğin ve pidenin daha hijyenik koşullarda üretilmesi için tedbirlerin  arttırıldığını ifade eden Karadaban, üretim aşamasında hijyenine dikkat edilen ekmek konusunda alım aşamasında da aynı duyarlılığın sergileneceğini bildirdi. Pidelerin kapalı pakette aracı olmadan tüketiciye ulaştırıldığını ifade eden  Karadaban, vatandaşın ekmeği aldığı yerlerin hijyenik olup olmadığına dikkat etmesi gerektiğini dile getirerek, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ekmek satışında da bir dizi önlem alındı. Buna göre artık ekmek hazır ambalajlı ve gıdaya teması uygun kağıt esaslı malzemeyle paketlenecek. Ekmeğin dolap içinde satılmasına da devam edilecek ancak ekmekler görevli kişiler tarafından temizlik kurallarına uyularak verilecek. Müşterinin hiçbir şekilde ürünlere temas etmesine izin verilmeyecek. Bu aşamada perakende satış yerlerinde özellikle bakkal ve marketlerin dışında kesinlikle ekmek satılmayacak” dedi.

 

Koronavirüs Mücedelesine Destek

 

Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlarımız, ticari işletmelerde yaptıkları alışveriş sırasında ve aldıkları hizmetlerde  hijyen kuralları ve hizmet kalitesi gibi konulardaki öneri, talep ve şikayetlerini 0532 760 96 56 numaralı whatsapp destek hattımıza bildirebilirler. Hattımıza yapılan başvurular ve yazışmaları kesinlikle gizli tutuyoruz" diye konuştu.

 

Karadaban hastalık nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlara  Allah'tan rahmet, tedavi altındaki vatandaşlara acil şifalar dileyerek bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.