Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı'dan 15 Temmuz Mesajı

DENİZLİ 13.07.2019 - 18:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı'dan 15 Temmuz Mesajı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli basınının demokrasiden yana taraf olmaya devam edeceğini söyledi.   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınlayan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, "Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 günü Cumhuriyet tarihinde daha önce emsali görülmemiş, alçakça, haince  bir saldırı yaşadı. Bu ülkenin korunması amacıyla kendilerine teslim edilen silahlarla Türkiye’mizi hedef alan hainlerin darbe ve kıyım gecesi, Türk  milletinin vatanperverliği sayesinde başarısızlığa uğratıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) , neredeyse devletimizin bütün kurumlarına saldırarak ele geçirmeye çalışan FETÖ ihanet şebekesi  karşısında tarih  yazan Türk milleti, hain planı bertaraf ederek tüm o zor zamanlardan daha da güçlenerek çıkmamızı sağlamıştır” dedi. Mesajında, Denizli basınının demokrasiden yana taraf olmaya devam edeceğini belirten Boyacı, “Denizli basını olarak o karanlık gecede  devletimizin, milletimizin ve demokrasimizin yanında yer aldık.  Bugün de yarın da Denizli  basını olarak safımız demokrasi, vatan, millet tarafında olacaktır. O karanlık gecede darbe girişimine karşı verilen mücadelede,  şehit olan 251 vatandaşımıza Allah Rahmet,  Gazilerimize uzun ve huzurlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli basınının demokrasiden yana taraf olmaya devam edeceğini söyledi.  


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınlayan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, "Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 günü Cumhuriyet tarihinde daha önce emsali görülmemiş, alçakça, haince  bir saldırı yaşadı. Bu ülkenin korunması amacıyla kendilerine teslim edilen silahlarla Türkiye’mizi hedef alan hainlerin darbe ve kıyım gecesi, Türk  milletinin vatanperverliği sayesinde başarısızlığa uğratıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) , neredeyse devletimizin bütün kurumlarına saldırarak ele geçirmeye çalışan FETÖ ihanet şebekesi  karşısında tarih  yazan Türk milleti, hain planı bertaraf ederek tüm o zor zamanlardan daha da güçlenerek çıkmamızı sağlamıştır” dedi.


Mesajında, Denizli basınının demokrasiden yana taraf olmaya devam edeceğini belirten Boyacı, “Denizli basını olarak o karanlık gecede  devletimizin, milletimizin ve demokrasimizin yanında yer aldık.  Bugün de yarın da Denizli  basını olarak safımız demokrasi, vatan, millet tarafında olacaktır. O karanlık gecede darbe girişimine karşı verilen mücadelede,  şehit olan 251 vatandaşımıza Allah Rahmet,  Gazilerimize uzun ve huzurlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.