Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkanını seçiyor

DENİZLİ 04.02.2017 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkanını seçiyor

Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçimi bugün yapılıyor.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı için Doğan Haber Jansı Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ile Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ve yönetimi yarışıyor.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı seçimi, bugün 10.00'da başlanması planlanan seçim çoğunluğun sağlanmasının ardından Alnur Kalemci'nin yaptığı genel kurulda start verdi.   Seçimlere 216 üyenin sandık başına gitmesinin ardından akşam saat 17.00'da tamamlanacak. Açılan sandık da yapılacak oy sayımından sonra Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı belli olacak.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçimi bugün yapılıyor.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı için Doğan Haber Jansı Büro Şefi Osman Nuri Boyacı ile Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı ve yönetimi yarışıyor.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı seçimi, bugün 10.00'da başlanması planlanan seçim çoğunluğun sağlanmasının ardından Alnur Kalemci'nin yaptığı genel kurulda start verdi.

 

Seçimlere 216 üyenin sandık başına gitmesinin ardından akşam saat 17.00'da tamamlanacak. Açılan sandık da yapılacak oy sayımından sonra Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.