Denizli Gazeteciler Cemiyeti Bu Haftaki Konuğu Ömer Kaya

DENİZLİ 13.02.2019 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Bu Haftaki Konuğu Ömer Kaya

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin (DCC) Enerya’nın katkılarıyla düzenlediği “Kent Gazeteciliği Eğitim Programı” devam ediyor.     Eğitim Proğramının bu haftaki konuğu Anadolu Ajansı’nda  (AA) uzun süre  Yurt Haberler Müdürlüğü yapan Emekli Gazeteci Ömer Kaya oldu. DGC İlyas Haytan  toplantı salonunda düzenlenen Eğitim programına gazeteciler  yoğun ilgi gösterdi. İki gün süren eğitim programında usta Gazeteci Ömer Kaya,  Haber Yazma Teknikleri, Türkçe’nin doğru kullanımı, haberde yer alması gereken temel öğeler, Haberciliğin temel ilkeleri, yerinden haber toplama konularında deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaştı. Kaya, ayrıca ulusal ve yerel medyada haber konusunda yapılan yanlış ve doğruları örnekleriyle anlattı. Kaya, Gazetecilikteki en önemli unsurun Türkçe’nin doğru kullanımı ve haber kaynağının güvenilir olmasının önemine değindi. Eğitim programı soru-cevap bölümüyle sona erdi. 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin (DCC) Enerya’nın katkılarıyla düzenlediği “Kent Gazeteciliği Eğitim Programı” devam ediyor.

 

 

Eğitim Proğramının bu haftaki konuğu Anadolu Ajansı’nda  (AA) uzun süre  Yurt Haberler Müdürlüğü yapan Emekli Gazeteci Ömer Kaya oldu.

DGC İlyas Haytan  toplantı salonunda düzenlenen Eğitim programına gazeteciler  yoğun ilgi gösterdi. İki gün süren eğitim programında usta Gazeteci Ömer Kaya,  Haber Yazma Teknikleri, Türkçe’nin doğru kullanımı, haberde yer alması gereken temel öğeler, Haberciliğin temel ilkeleri, yerinden haber toplama konularında deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaştı. Kaya, ayrıca ulusal ve yerel medyada haber konusunda yapılan yanlış ve doğruları örnekleriyle anlattı. Kaya, Gazetecilikteki en önemli unsurun Türkçe’nin doğru kullanımı ve haber kaynağının güvenilir olmasının önemine değindi. Eğitim programı soru-cevap bölümüyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.